«Ξεσπά» η Πολωνία

Τα τελευταία φιλικά πριν την έναρξη του Μουντιάλ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, μόλις δύο τον αριθμό, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αμφότερα.

Ξεκινάμε με το Πολωνία – Λιθουανία. Πρόβα τζενεράλε για την Πολωνία, θα ήθελε σίγουρα έναν πιο δυνατό αντίπαλο απ’ τη Λιθουανία, έτσι ώστε να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας της. Έρχεται απ’ το 2-2 κόντρα στη Χιλή, σ’ ένα δυνατό τεστ, όπου έκανε καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Στον αντίποδα, μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις και τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ, η Λιθουανία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Nations League. Η επίθεση δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για την Πολωνία, που έχει μερικά μεγάλα σκορ το τελευταίο χρονικό διάστημα, σήμερα κάνει το τελευταίο τεστ κόντρα στην ανίσχυρη Λιθουανία και αναζητά ένα «ξέσπασμα» για να πάρει ψυχολογία. Επιλέγουμε άσσο + Over 2.5 σε απόδοση 1.80 στην Betshop.

Κλείνουμε με το Ιαπωνία – Παραγουάη. Η Ιαπωνία έχει ανάγκη μια νίκη και καλή εμφάνιση λίγο πριν το Μουντιάλ, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και προσεγγίζει σοβαρά το ματς. Απ’ την άλλη, η Παραγουάη είναι σε μεταβατικό στάδιο, θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, δεν έχει καν καταλήξει σε νέο προπονητή. Οι Ασιάτες έρχονται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς, δέχτηκαν γκολ στα τελευταία 11/12 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας! Δεν πείθουν μόλις μερικές ημέρες πριν το Μουντιάλ, εντούτοις κόντρα στην Παραγουάη μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πάνε με καλύτερη ψυχολογία στη Ρωσία. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.06 στην Betshop.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Το στοίχημα είναι χόμπι και όχι οφθαλμαπάτη βιοπορισμού. Μην τρελαίνεστε για να μην... τρελαθείτε.

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ