Ξανά με combo

Καλημέρα. Για πρώτη φορά στη στήλη μας ασχοληθήκαμε με το πρωτάθλημα στο Τουρκμενιστάν και αυτό το ντεμπούτο ήταν νικηφόρο με το goal και το over σε combo να επιβεβαιώνεται στην αναμέτρηση της Αλτίν Ασίρ με την Ασγκαμπάτ και να μας χαρίζει το 2.30 στον  stoiximan.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Αχάλ με την Ενερτζέτικ, όπου η πρώτη δίνεται ως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με άλλη αγορά και όχι με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φύγουν ούτε καν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της πρωταθλήτριας Αλτίν Ασίρ, αν και προηγήθηκαν στο σκορ. Έχασαν με 2-1 αλλά μετά από αυτήν την ήττα και τη χθεσινή νίκη της Αλτίν Ασίρ, την έχουν μαζί τους συγκάτοικο στην κορυφή και πλέον το βάρος είναι στη μεριά τους. Είναι καλή ομάδα, έχει εξαιρετική άμυνα, αλλά πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο για να τα καταφέρει.

Η Ενερτζέτικ από τη μεριά της κατάφερε να πάρει ισοπαλία εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Αλτίν Ασίρ πριν πέντε μέρες. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά στα τελευταία δύο ματς μάζεψε πέντε βαθμούς και δείχνει ότι ανεβαίνει.

Στην ερώτηση Πάμε στοίχημα για το τι μέλλει γενέσθαι στο ματς, βλέπουμε νίκη των γηπεδούχων, βλέπουμε την άμυνα της Αχάλ να κάνει τη διαφορά, να της δίνει τη νίκη και θα πάμε πάλι με combo στον άσο και στο under 3.5 με απόδοση στο 1.97.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!