Μακροχρόνια Σούπερ Λιγκ και Σαμπιονά

tsarly prognostika 12 11

Στις διακοπές των πρωταθλημάτων μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα μακροχρόνια στοιχήματα. Η λογική, είναι να ποντάρεις νωρίς σε καλές αποδόσεις, που υπολογίζεις στην συνέχεια, πως θα υποχωρήσουν. Είτε μέσω πρόωρης εξαργύρωσης, είτε μέσα από ένα ασφαλές παιχνίδια καλύψεων.

Το λάθος

Όσοι διαβάζουν την στήλη, θα θυμούνται πως στην Σούπερ Λιγκ, αναφέραμε μία λανθασμένη τιμή. Το να βρεθεί στην πρώτη 6άδα η ΆΕΛ, δινόταν ακόμα και σε απόδοση 21.00. Ενημερώθηκα πως παίχθηκε παιχνίδι σε αυτές τις υψηλές αποδώσεις που δεν υπολόγιζαν και αναγκάστηκαν, πριν καν γίνει μία αγωνιστική το 21.00 να κατέβει στο 9.00. Σήμερα, δεν έχουν ανοίξει αποδόσεις, σε αυτό το ειδικό στοίχημα, πιθανότατα επειδή φοβούνται ένα νέο λάθος. Σε κάθε περίπτωση, όποιος έχει πάρει σε τόσο ψηλά ποσοστό την ΆΕΛ, γνωρίζει πως έχει μία πολύ δίκαιη  απόδοση στα χέρια του και ελπίζει κάποια στιγμή, να ανοίξει η συγκεκριμένη αγορά, για να κάνει την κάλυψη του. Επίσης είχα επισημάνει πως είναι λανθασμένο το 1,35 για να πάρει την τελευταία θέση ο Πανιώνιος. Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, πως έχει δημιουργηθεί μία δυναμική και ο χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είναι μακρύς.

Μακροχρόνια Σούπερ Λιγκ: Λες και μιλάμε για την ομάδα του Κάναντι

Δυναμική μετά την απομάκρυνση Νταμπίζα και την επιστροφή στον σωστό δρόμο δείχνει να έχει ο Παναθηναϊκός. Στο stoiximan.gr υπάρχει ένα H2H που το βρίσκω σαν ένα μικρό δώρο. Παναθηναϊκός εναντίον Ατρόμητου με απόδοση στο 1,87 να τερματίσει πιο ψηλά το «Τριφύλλι». Ήδη βρίσκεται  έναν βαθμό πάνω η ομάδα του Δώνη,  έχει κερδίσει μέσα στο Περιστέρι και ο φετινός Ατρόμητος, δεν βγάζει καμία προοπτική. Αυτή η απόδοση στο 1,87 στο H2H με τον Παναθηναϊκό, μοιάζει σαν να αξιολογεί την περσινή ομάδα του Κάναντι και όχι την φετινή. Αξίζει να μπει σε παρολί με μακροχρόνια.

Σίγουρη η 6άδα

Στα μακροχρόνια για το Σαμπιονα είχα επισημάνει την δυναμική που θα δώσει ο Πιέλ. Οι επιλογές ήταν να ζητήσει όποιος θέλει την Σεντ Ετιέν στην πρώτη 6άδα και το Η2Η να περάσει η Σεντ Ετιέν την Νις και τα δύο φαίνεται πως θα επιβεβαιωθούν πολύ εύκολα. Στην διακοπή του Νοεμβρίου η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στην 4η θέση και έχει ξεφύγει από την Νις 4 βαθμούς. Το να τερματίσει η Σεντ Ετιέν στην πρώτη 6άδα, δίνει απόδοση 2,00 στο stoiximan.gr.

Μακροχρόνια Ligue 1: Για τριάδα η Λυών

Δύο επιλογές υπήρχαν και για την Λιόν και εδώ η πρόταση είναι όποιος δεν πήρε την Λιόν τον Οκτώβρη να την αγοράσει τώρα σε καλύτερες αποδόσεις. Η ομάδα έχει αποκτήσει κατεύθυνση μέσα από την αξιοποίηση του Ντεπάι. Στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, ο Γκαρσία δεν τον είχε διαθέσιμο και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα και στο αποτέλεσμα του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση καμία από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κάτω από την Παρί, δεν έχει αποκτήσει δυναμική τριάδας. Ο Γκαρσία έχει στα χέρια του, ένα εντυπωσιακό επιθετικό δίδυμο Ντεπάι, Ντεμπελέ και το μόνο που χρειάζεται να προσθέσει, είναι να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να βγάλεις την Λυών 3άδα, στο 1,72 στην bet365.gr.

Δεν πέφτει η Ντιζόν

Στην ουρά, στο 4,00 ήταν η επιλογή για υποβιβασμό της Μετς, σήμερα βρίσκεται στην 17η θέση, έναν βαθμό πάνω από τις Ντιζόν, Τουλούζ και δύο από την Νιμ. Η Ντιζόν από τις μικρές έχει μεγάλη πρόοδο. Είναι λάθος να δίνεται στο 1,83 να αποφύγει τον υποβιβασμό, ομάδα, που κέρδισε την Παρί και πήρε ισοπαλία μέσα στην Λιόν. Κρατάμε λοιπόν το 4άρι υποβιβασμού της Μετς και ποντάρουμε στο 1,83 στο stoiximan.gr  για παραμονή της Ντιζόν.

Την επόμενη εβδομάδα, με το που ολοκληρωθεί η τελευταία διπλή αγωνιστική των ομίλων για τις Εθνικές, θα κάνουμε αναφορά στα υπόλοιπα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Προτάσεις

  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος H2H | Παναθηναϊκός @ 1,87  Stoiximan
  • Σεντ Ετιέν πρώτη 6άδα @ 2,00  Stoiximan
  • Λυών πρώτη 3άδα @ 1,72  Bet365
  • Μετς υποβιβασμός @ 4,00  Stoiximan
  • Ντιζόν παραμονή @ 1,83  Stoiximan
ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.