Υπερασπίζεται τον τίτλο της!

tsarly prognostika

Η κάτοχος του κυπέλλου Ρεν,  συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο της και βρίσκεται μία ανάσα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα είναι παράξενο να χαρίσει την ευκαιρία που της δίνεται  να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η φετινή Ρεν δείχνει να έχει δυνατότητες, κρατά με μεγάλη προσπάθεια την 3η θέση στο Σαμπιονά και για να πετύχει τους στόχους της, η διοίκηση την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου έκανε και την μεταγραφή του Ν Ζονζί. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ, σήμερα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα.

Προγνωστικά Γαλλίας

Ο αντίπαλος η Μπέλφορτ, ομάδα που βρίσκεται στην 4η κατηγορία και κινδυνεύει. Στο προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και από εκείνη την ημέρα τρέχει ένα σερί 0-1-3, που την βύθισε στην βαθμολογία. Στην Ρεν έμαθαν από το πάθημα της Μονπελιέ, ο Στεφάν σε αντίθεση με ότι είχε κάνει ο Ζακαριάν στον προηγούμενο γύρο θα παραταχθεί με πολλούς βασικούς. Άλλο  ένα στοιχείο, που με οδηγεί σε εύκολη νίκη της Ρεν, είναι πως αυτήν την φορά δεν θα γίνει όπως στους προηγούμενους γύρους το παιχνίδι στην φυσική έδρα της Μπέλφορτ, αλλά στο γήπεδο της Σοσό.

Βλέπετε, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, που βρίσκεται σε αυτήν την φάση και η διοίκηση υπολογίζει σε έσοδα από τα εισιτήρια. Υπάρχει μία σειρά πραγμάτων που οδηγεί σε εύκολη νίκη της Ρεν. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1,925 στην bet365.gr.

Πρόταση

21.55 Μπέλφορτ – Ρεν | 2 ασιατικό χάντικαπ -1,5 @ 1,925  bet365

.

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.