Θέμα πίστης!

atalanta prognostika

Είναι δύσκολο να προσεγγίσεις ένα ζευγάρι που η ομάδα μεγαλύτερη ποιότητα, την εμπειρία δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε σαν δεδομένο πως η Παρί έχει βάλει σαν στόχο να φθάσει μακριά στην διοργάνωση στην Αταλάντα προέκυψε. Επίσης πως οι Ιταλοί διαθέτουν αγωνιστικό ρυθμό, και αν το πιστέψουν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτά είναι σημαντικά για το στοίχημα.

Η ομάδα του Γκασπερίνι παίζει το πιο σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αν είχαν καταλάβει έγκαιρα το πόσο ανώτεροι είναι από την Γιουβέντους, θα μπορούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Σήμερα έχουν μία τεράστια ευκαιρία, αντιμετωπίζουν την Παρί, που δεν θα έχει στο βασικό σχήμα τον Εμπαμπέ, με τιμωρημένο τον Ντι Μαρία που μέχρι την διακοπή έκανε εκπληκτική χρονιά. Ασφαλώς το πιο σημαντικό αβαντάζ είναι πως ο αντίπαλο δεν έχει ρυθμό. Μπορεί να κατέκτησε και το κύπελλο και το Λιγκ Καπ, όμως προβλημάτισε.

Έπαιξε από το πρώτο μέρος με παίκτη παραπάνω με την Σεντ Ετιέν, όμως δεν βρήκε ρυθμό και απλά κράτησε το οριακό προβάδισμα στο 1-0 που είχε αποκτήσει, ήταν κατώτερη της Λιόν και κατέκτησε το Λιγκ Καπ στα πέναλτι. Στην Αταλάντα δείχνουν πως έχουν καταλάβει τις δυνατότητες, τους και έχουν φέρει στην Πορτογαλία προμήθειες 11 ημερών. Είναι καθαρά θέμα πίστης, αν δεν φοβηθούν το παιχνίδι πάρουν την μπάλα και επενδύσουν στον ρυθμό, όλα είναι πιθανά. Θα πάρω μαζί μου το ενδεχόμενο παράτασης και θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία 1,93 stoiximan.gr της Αταλάντα. Ο Εμπαμπέ αναμένεται να μπει αργά, αν ο παικταράς κάνει την διαφορά ας είναι στην παράταση.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

22.00 Αταλάντα – Παρί 1ΧΔ (1,93 @ stoiximan)

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.