Το κίνητρο του Κόντε!

tsarly prognostika stoiximatos

Επιτέλους, οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις επιστρέφουν! Το Europa League κάνει την αρχή και σήμερα Τετάρτη (05/08) το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ας δούμε ποιές είναι αυτές που μας απασχόλησαν και στοιχηματικά!

Σαχτάρ – Βόλφσπουργκ Προγνωστικά

Η Σαχτάρ είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1 και έχει σημαντικό προβάδισμα, απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Έχει πλεονέκτημα και από το γεγονός, πως έδινε επίσημους αγώνες μέχρι και τις 19 Ιουλίου, ενώ το πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουνίου. Η Βόλφσμπουργκ, θα χρειαστεί κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι να πάρει ρίσκο, ενώ δεν φαίνεται να έχει την απαιτούμενη αμυντική λειτουργία για να το υποστηρίξει. Ο άσος στο 2,56 στην betshop.gr.

Ίντερ – Χετάφε Προγνωστικά

Ο Κόντε έχει φιλοδοξίες και θέλει να περάσει στην Ίντερ το μικρόβιο του πρωταθλητισμού. Πολλές φορές στις ομιλίες του, μιλά για τον χαρακτήρα που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα του, για να κατακτήσει τίτλους. Φρόντισε ο ίδιος, να βάλει εμπειρία στο ρόστερ του και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια η Ίντερ, για να κατακτήσει το Γιουρόπα. Δεν έχει την ποιότητα στο ρόστερ να κάνει η Χετάφε την ζημιά. Μονό παιχνίδι στην Φέλτινς Αρένα, στο χέρι της Ίντερ η νίκη, που δίνεται στο 1.65 στην betshop.gr.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

19.55 Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ 1 (2,56 @ betshop)

22.00 Ίντερ – Χετάφε 1 (1,65 @ betshop)

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.