Μονόπλευρο κίνητρο και κομβικές απουσίες, μας οδηγούν στο 2,73

προγνωστικά τσάρλυ 15/01

Το διπλό της Μίλαν στο Κάλιαρι, δίνει ψυχολογία και μία ελπίδα πως η παρουσία του Ζλάταν θα δώσει ώθηση στην συνέχεια. Ασφαλώς και η ομάδα του Πιόλι δεν είναι πολλά πράγματα, όμως από την στιγμή που γίνεται κατανοητό, πως Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολο να βγει, την διάκριση στο Κύπελλο θα την διεκδικήσουν.
Δεν έχει την πολυτέλεια να μην ασχοληθεί με το κύπελλο.

Υποδέχονται σε μονό παιχνίδι την ουραγό και χειρότερη με διαφορά ομάδα της κατηγορίας ΣΠΑΛ. Η ομάδα του Σεμπλίτσι το 2020 είχε δύο παιχνίδια που έπρεπε για να μπει στην μάχη της σωτηρίας να πάρει 4 βαθμούς, τελικά δεν πήρε τίποτα. Ηττήθηκε δίκαια και εύκολα εντός έδρας από την Βερόνα, λύγισε στο τέλος με την Φιορεντίνα. Ο Σεμπλίτσι στηρίχτηκε από την διοίκηση και ελπίζει σε ενίσχυση, ασφαλώς δεν προκύπτει λόγος για να ασχοληθεί με το κύπελλο, δεν θα υπάρξει το παραμικρό κέρδος, από το να φορτωθεί η ομάδα με επιπλέον αγώνες. Αν η Μίλαν προχωρήσει στον επόμενο γύρο, θα αναμετρηθεί με την Τορίνο. Ο άσος στο 1,57 stoiximan.gr.

Προγνωστικά Ligue 1: Δύο κομβικές απουσίες.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν τρία παιχνίδια που είχαν αναβληθεί για το Σαμπιονά. Στις 20.00 η Αμιάν που τρέχει ρεκόρ 0-1-6 υποδέχεται την Ρεμς. Θα πάρω το ρίσκο, να πάω με το κίνητρο της Αμιάν. Υπάρχουν λόγοι που με κάνουν  να πιστεύω πως έχει αξία ο άσος στο 2,73 betshop.gr. Για την Αμιάν που έχει βρεθεί στην 18η θέση, είναι το μοναδικό παιχνίδι για το επόμενο δεκαήμερο. Για την Ρεμς ακολουθεί αγώνας για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Παρί και είναι φυσικό, να έχουν εστιάσει εκεί την προσοχή τους. Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα, ούτε να πέσουν κινδυνεύουν, ούτε Ευρώπη μπορούν να βγουν. Στο παιχνίδι με την Αμιάν, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά χωρίς το βασικό τους δίδυμο στα χαφ. Είναι αναγκασμένος να πάει σε πειράματα ο προπονητής της Γκιόν, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Ρομαό, Σαβαλαρέν. Πρόκειται για το βασικό 6άρι και το βασικό 8άρι της Ρεμς, ποτέ δεν έχει χρειαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, να παίξει στο πρωτάθλημα χωρίς έστω έναν από τους δύο. Επίσης η Ρεμς στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιμ, έχασε εύκολα με 2-0, από έναν αντίπαλο που δεν έχει μεγάλες διαφορές από πλευράς δυναμικής με την Αμάν. Η αξιολόγηση λοιπόν του παιχνιδιού, με οδηγεί στο να ποντάρω στο κίνητρο των γηπεδούχων.

Προτάσεις

19.00 Μίλαν-Σπαλ [email protected] 1,57 stoiximan

20.00 Αμιάν-Ρεμς [email protected] 2,73 betshop
 

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.