Καίγεται για βαθμούς η Τζένοα!

tsarly prognostika stoiximatos

Η Μπρέσια υποβιβάστηκε και μαθηματικά και παρουσιάζει εικόνα παράδοσης. Αυτό πρέπει να το σσκεφτούμε και στο στοίχημα.

Ένα απογοητευμένο σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων, που ο Ντιέγκο Λόπεζ που απέτυχε και αποχωρεί, το κατεβάζει σε όλα τα παιχνίδια με πειραματική ενδεκάδα. Μεσοβδόμαδα έχασε από την Λέτσε με κάτω τα χέρια, σήμερα απέναντι στην ποιοτική Πάρμα, θα αγωνιστεί με τον τρίτο τερματοφύλακα Αντρενάτσι και με μία συνολικά πειραματική σύνθεση. Η Πάρμα επέστρεψε στις νίκες, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής μοίραζε απλόχερα τα πέναλτι, κερδίζοντας την Νάπολι με 2-1. Έχει απουσίες, αλλά και μία ενδεκάδα με τους Ζερβίνιο, Καπράρι επιθετικό δίδυμο, τους Κουλουσέφσκι, Μπαρίλα, Κούρτιτς στον άξονα και τους ποιοτικούς για το επίπεδο Νταρμιάν, Πετσέλα να παίρνουν τις πλευρές, ικανή να αναδείξει τις αδυναμίες και την έλλειψη συνοχής της Μπρέσια.

Την κάτω βόλτα έχει πάρει το διπλό της Πάρμα στην Μπρέσια. Ακόμα και στο 1,91 στην betshop.gr, που βρίσκεται σήμερα έχει αξία.

Καίγεται για βαθμούς η Τζένοα

Η Ίντερ μετά την καραντίνα είχε ρεκόρ 5-4-1. Άφησε βαθμούς στα 5/10 παιχνίδια που έδωσε στην επιστροφή στην δράση και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα πολλά δώρα που έκανε η Γιουβέντους. Ο Κόντε ετοιμάζει την ομάδα του, για τα παιχνίδια του Γιουρόπα, που θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να πάρει τίτλο την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Ίντερ. Σήμερα το κίνητρο είναι με την πλευρά της Τζένοα. Κίνητρο που μεσοβδόμαδα, βοήθησε για να έρθει μία σημαντική νίκη στο ντέρμπι της πόλης με την Σαμπντόρια.

Μένουν 3 αγωνιστικές, το πρόγραμμα της Λέτσε είναι βατό καθώς παίζει με τρείς ομάδες που μπορούν να χαρακτηριστούν αδιάφορες. Με Μπολόνια εκτός, Ουντινέζε εκτός ( αν κερδίσει αύριο την Κάλιαρι, σώζεται μαθηματικά) και την τελευταία αγωνιστική με την Πάρμα μέσα. Δεν είναι εύκολο όμως υπάρχει ο φόβος η Λέτσε στο τέλος να πάρει ακόμα και τρείς νίκες. Σε αυτήν την περίπτωση, η Τζένοα χρειάζεται 5 βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά, καθώς έχει την ισοβαθμία με την Λέτσε. Χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα σήμερα, για να συνεχίσει να κρατά στα δικά της χέρια την παραμονή. Το 1ΧΔ σε απόδοση 2,39 στην betshop.gr.

Συνεχίζουν το σερί

Στο βραδινό παιχνίδι, Νάπολι και Σασουόλο συνεχίζουν χωρίς κίνητρο, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Η Σασουόλο σε όλα της τα παιχνίδια μετά την καραντίνα έχει δεχτεί και πετύχει γκολ, τρέχει ένα σερί 10 Goal Goal, η Νάπολι το ίδιο διάστημα 8/10 και ένα σερί με 6/6 αμφίσκορα. Κίνητρο δεν υπάρχει, ελεύθερα παίζουν οι ομάδες και τα χαρακτηριστικά τους, έχουν οδηγήσει σε ένα σερί που δεν βρίσκω τον λόγω να διακοπεί. Το Goal/Goal στο 1,60 στην betshop.gr.

Προτάσεις

18.15 Μπρέσια – Πάρμα | 2 @ 1,91   betshop

20.30 Τζένοα – Ίντερ | 1ΧΔ @ 2,39  betshop

22.45 Νάπολι – Σασουόλο | Goal/Goal @1,60  betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.