Χρειάζεται σαν… καβάτζα να μείνει μέσα στο  Γιουρόπα!

tsarly prognostika

Το Γιουρόπα είναι πονοκέφαλος για τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, δίνει όμως και μία διέξοδο για να διεκδικήσεις, μία σοβαρή επιτυχία. Ο Κόντε μετά από την ήττα με την Λάτσιο, καταλαβαίνει πως το να πάρει το πρωτάθλημα δεν είναι απλό. Ασφαλώς και είναι ο μεγάλος στόχος, όμως η ομάδα του βρίσκεται στο -3 και την μεθεπόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Γιουβέντους. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει σαν καβάτζα, η προοπτική του Γιουρόπα.

Λουντογκόρετς – Ίντερ Στοίχημα

Ασφαλώς υπάρχει και κάτι ακόμα που με κάνει, να πιστεύω πως θα κερδίσει σήμερα ή Ίντερ, στην έδρα της Λουντογκόρετς. Ο Κόντε θα θέλει, να μπορέσει την επόμενη Πέμπτη, να πάει σε εκτεταμένο rotation, ενόψει του τελικού, που θα έχει να δώσει στο Τορίνο. Έχει κρατήσει παίκτες στο Μιλάνο αλλά η ενδεκάδα, που θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς θα είναι αξιοπρεπής. Το διπλό στο 1,77 στο stoiximan.gr.

Προγνωστικά Europa League

Η Σεβίλλη δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και χρειάζεται μέσα από το Γιουρόπα να πάρει ώθηση και για την μάχη της πρώτης 4άδας που δίνει για το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο της βασίζεται στην ταχύτητα και μπορεί ακόμα και με μικρό rotation να περνά με ευκολία, ομάδες από τον κατώτερο ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Η Κλουζ δεν έχει αυτήν την εποχή την δυναμική, που είχε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Συνολικά συμβαίνει με τις Βαλκανικές ομάδες για διάφορους λόγους, να χάνουν σε ένταση, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα του Πετρέσκου δεν παίζει καλά μετά από την διακοπή.

Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, κέρδισε με 1-0 την Στεάουα και έφερε δύο λευκές ισοπαλίες με την Γκαζ Μετάν εκτός και με την Βιτορούλ εντός. Η διαφορά από την δεύτερη Κραϊόβα έχει μειωθεί στους 3 βαθμούς και την αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή. Καταλαβαίνεται πως ο Πετρέσκου θα αναγκαστεί, να κάνει αλλαγές και η Κλούζ την Σεβίλλη με αλλαγές δεν μπορεί να την παίξει. Το διπλό στο 1,95 στο stoiximan.gr.

Προτάσεις

19.55 Λουντογκόρετς – Ίντερ | 2 @ 1,77  stoiximan

19.55 Κλούζ – Σεβίλλη | 2 @ 1,95  stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.