Η μεγάλη ευκαιρία της Ατλέτικο!

tsarly prognostika stoiximatos

Ο τρόπος που διεξάγεται η διοργάνωση ταιριάζει στην Ατλέτικο. Μια διαδικασία που θυμίζει διοργανώσεις εθνικών ομάδων, με μονά νοκ άουτ παιχνίδια, σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες να βγάλουν ρυθμό, ασφαλώς και εξυπηρετεί ομάδες που ξέρουν να παίζουν άμυνα σε υψηλό επίπεδο και να χτυπάνε στον χώρο. Αυτά μετράνε και στο στοίχημα.

Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, έχει πάει στην επιθετικότητα και στην δημιουργία, μόνο που βρισκόμαστε σε ειδικές συνθήκες, που η σκληρή Ατλέτικο μπορεί να τις εκμεταλλευτεί και να το πάει μέχρι το τέλος. Πρώτος αντίπαλος σε αυτό το Final 8 η Λειψία. Η αποχώρηση του Βέρνερ, το γεγονός πως έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από της 26 Ιουνίου, η απειρία της στην διοργάνωση αλλά και η πτώση που είχε δείξει στα τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, καθιστά ξεκάθαρο φαβορί την Ατλέτικο.

Η ομάδα του Τσόλο, πήρε τεράστια ώθηση από την πρόκριση επί της Λίβερπουλ και παρουσιάστηκε διαφορετική στην επανέναρξη. Η αμυντική λειτουργία των Γερμανών, είναι προβληματική, αν οι παίκτες της Ατλέτικο κάνουν ένα από τα συνηθισμένα τους αμυντικά παιχνίδια, δεν θα έχουν πρόβλημα να βρουν τις φάσεις που χρειάζονται για να σκοτώσουν την Λειψία είτε σε παιχνίδι χώρου, είτε με στημένα και να την κερδίσουν στο 90λεπτό. Η νίκη της Ατλέτικο στο 2,36 στην Goalbet.gr.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

22.00 Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (2.36 @ Goalbet)

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.