Μονόδρομος η πρόκριση για τους «Στεφανουά»!

tsarly prognostika

Το έγραψα και χθες, στο Ισπανικό Κύπελλο όλα οδηγούν σε ένα Βάσκικο τελικό. Την δημιουργία της Σοσιεδάδ, αυτό το ποδόσφαιρο που βασάνισε την περασμένη εβδομάδα την Ρεάλ, δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μία μεσαία ομάδα της 2ης κατηγορίας, όπως είναι η συμπαθής Μιράντες. Ο Αλκουαθίλ από την πρώτη στιγμή, όρισε σαν στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, ήταν ο μόνος προπονητής, που προφύλασσε παίκτες από το πρωτάθλημα, για να τους έχει διαθέσιμους στα παιχνίδια κυπέλλου και δικαιώθηκε.

Προγνωστικά Ισπανίας

Η Σοσιεδάδ είναι δεδομένο πως θα πάρει τον απόλυτο έλεγχο  και με την ταχύτητα και την ποιότητα που υπάρχει στην κατοχή, θα αποδείξει στο γήπεδο πως δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Θα επιδιώξει καθαρό σκορ και σε αυτό θα ποντάρω. Νίκη της Σοισεδάδ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 2,03 στη novibet.gr.

Σε ουδέτερο με αντίπαλο μεσαία ομάδα Δ’ κατηγορίας

Η Σεντ Ετιέν δεν είναι καλά και έχει και κομβικές απουσίες. Ο Πιέλ είναι μεγάλο όνομα για την ομάδα, όμως από την στιγμή που την κρατά πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, αρχίζει και δέχεται πίεση. Όλοι αντιλαμβάνονται πως επιτυχία μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου. Με έκπληξη είδα την άνοδο των τιμών που προσφέρουν οι εταιρίες για να κερδίσει η Σεντ Ετιέν την Επινάλ. Πρόκειται για μία ομάδα 4ης κατηγορίας, που στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν διεκδικεί το παραμικρό. Το παιχνίδι δεν θα γίνει καν στην φυσική της έδρα, αλλά για πρώτη φορά η Επινάλ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νανσί, που απέχει 70 χιλιόμετρα από την από την πόλη.

Ουσιαστικά λοιπόν, η Σεντ Ετιέν θα αγωνιστεί σε ουδέτερο με ομάδα 4ης κατηγορίας, σε έναν αγώνα που δεν έχει το δικαίωμα να μην το κερδίσει. Αν γίνει κάποιο νέο λάθος θα έχουμε έναν καταιγισμό εξελίξεων, που ο σύλλογος θέλει να αποφύγει. Στο Γαλλικό κύπελλο έχουμε συχνά εκπλήξεις, αυτές όμως συμβαίνουν μέχρι να φθάσουμε στους 8 και να ψηθούν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας, πως μπορούν να το διεκδικήσουν. Για την Σεντ Ετιέν αποτελεί μονόδρομος το να ψάξει την επιτυχία μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου. Το διπλό στο 1,62 στο stoiximan.gr.

Προτάσεις

22.00 Σοσιεδάδ – Μιράντες | 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 @ 2,03  novibet

22.00 Eπινάλ – Σεντ Ετιέν | 2 @ 1,62  stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.