Λογική η πτώση των τιμών για τους Βόσνιους

Σήμερα το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει τα ημιτελικά παιχνίδια, από τα πλέι οφ του Nations League που θα δώσουν 4 εισιτήρια, ένα σε κάθε κατηγορία για τα τελικά του Καλοκαιριού. Οι σημερινοί ημιτελικοί, είναι μονοί, με αβαντάζ έδρας, στις ομάδες που είχαν καλύτερη βαθμολογία στους ομίλους.

Ισλανδία – Ρουμανία Προγνωστικά

Ήταν δεδομένο πως αυτή η άνοδος που έδειξε το ποδόσφαιρο των Ισλανδών θα έχει ημερομηνία λήξης. Έκαναν και προβληματική επιλογή στην τεχνική ηγεσία και από την ημέρα που δουλεύουν με τον Χάμρεν, υπάρχει τεράστια πτώση, γεγονός που θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν οι Ρουμάνοι και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό. Η πρόσληψη του τεχνικού Ραντόι, φαίνεται να λειτουργεί ευεργετικά και σαν οδηγός για τους Ρουμάνους, θα είναι η πολύ καλή εμφάνιση στην Βιέννη και το διπλό που πέτυχαν με 2-3 απέναντι στην Αυστρία. Ποντάρισμα στο Χ2Δ στο 1,57 stoiximan, παίρνοντας μαζί μου και το ενδεχόμενο παράτασης.

Βοσνία – Β. Ιρλανδία Προγνωστικά

Mε Πιάνιτς και Μπάγιεβιτς

Όσο περνάνε οι ημέρες, πέφτει όλο και περισσότερο ο άσος της Βοσνίας. Η αλήθεια είναι πως και η έλευση του Μπάγιεβιτς, έχει λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών με τον Προσινέφσκι ήταν άθλιες και σε έναν βαθμό, οι διεθνείς προκάλεσαν την αντικατάσταση του. Είναι ξεκάθαρο πως γίνεται προσπάθεια για να στηριχτεί η επόμενη ημέρα και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Στην πρεμιέρα του, ήρθε μία πολύ καλή εμφάνιση και η ισοπαλία στην Ιταλία, στο δεύτερο παιχνίδι, οριακή εντός έδρας ήττα από την Πολωνία. Σε κάθε περίπτωση, ο βαθμός ανταγωνισμού στο σημερινό παιχνίδι θα είναι πιο χαμηλός. Οι Β. Ιρλανδοί, προέρχονται από μία ταπεινωτικοί ήττα με 1-5, από τους Νορβηγούς. Δεν μπόρεσαν να αντέξει η άμυνα τους, την παρουσία του Χάαλαντ, ούτε σήμερα, θα έχουν εύκολη αποστολή με τον Τζέκο. Επιστρέφει και ο ηγέτης Πιάνιτς, στην αποστολή των Βόσνιων. Λογική η πτώση που παρουσιάζουν οι τιμές των Βόσνιων. Ο άσσος στο 1,75 bet365.

21.45 Ισλανδία – Ρουμανία Χ2 @ 1.57 stoiximan

21.45 Βοσνία – Β. Ιρλανδία 1 @ 1.75 bet365

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.