Πολύ σκληρή για να την λυγίσουν δύο απουσίες!

tsarly prognostika

Σε μία μάχη για την 3η θέση, η Μονακό υποδέχεται την Μονπελιέ. Οι δύο ομάδες δεν μπορούν  να μπουν σε σύγκριση. Η Μονπελιέ είναι ένα σύνολο που δουλεύεται με ένα συγκεκριμένες αρχές εδώ και δυόμιση χρόνια από τον Ζακαριάν. Έχει ισορροπία στις γραμμές , το καλύτερο παιχνίδι χωρίς μπάλα στο Σαμπιονα και φέτος η εξέλιξη έχει έρθει μέσα από την επιθετική βελτίωση. Η Μονακό μπορεί να πει κανείς πως υπερτερεί σε ατομικό ταλέντο, όμως συνολικά πρόκειται για μία άναρχη ομάδα, που λυγίζει εύκολα. Ο Μορένο ξεκίνησε με 3 ήττες και 1 ισοπαλία για το πρωτάθλημα και έναν εντός έδρας αποκλεισμό από την Σεντ Ετιέν για το Λιγκ Καπ. Έστω και με οριακό τρόπο πέτυχε δύο κολλητές νίκες, σε αβανταδόρικα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται σε προβληματική φάση. Κέρδισε 1-0 την Ανζέ- άνοιξε νωρίς το σκορ και πήγε σε ένα κόντρα στην φύση της κατενάτσιο  και μετά από 4 ημέρες,  κέρδισε με ανατροπή στο τέλος 2-1 την υποκατάρρευση Αμιάν.

Μονακό – Μονπελιέ Προγνωστικά

Η Μονπελιέ προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Σεντ Ετιέν, παίζοντας από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο. Έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο σκληρή ομάδα μπορεί να γίνει αν χρειαστεί. Προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω τις δύο ομάδες, παλεύουν για τον ίδιο στόχο και δεν μπορώ να φανταστώ, πως στο τέλος της σεζόν, θα είναι πιο ψηλά η σοφτ Μονακό. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που περιμένω να μιλήσει ξανά η σκληράδα της Μονπελιέ. Πηγαίνει στο «Λουί ΙΙ» χωρίς τον παικταρά Ντελόρ και τον τερματοφύλακα Ρούλι, αυτό που χρειάστηκε όμως να κάνει την περασμένη Κυριακή  ήταν πιο δύσκολο και η αλήθεια είναι πως κατάφερε με άνεση, να κρατήσει το 1-0.  Ο Ζακαριάν λόγω της απουσίας του παικταρά Ντελόρτ, θα αναγκαστεί να μετατρέψει το 3-5-2 σε 3-4-2-1 και θα πάει μόνο με τον Λαμπόρντ στην κορυφή της επίθεσης και στο τέλος περιμένω να φανεί, πως έχει δημιουργήσει μία πολύ πιο σοβαρή ομάδα.

Μπορεί να έχει δεχτεί δύο σφαίρες η Μονπελιέ, αλλά είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Έχουμε ένα ζευγάρι, που οι εταιρίες δίνουν την κατώτερη ομάδα φαβορί. Με κάλυψη στην ισοπαλία, η διπλή ευκαιρία της Μονπελιέ στο 2,03 στην betshop.gr.

Πρόταση

21.45 Μονακό – Μονπελιέ | Χ2Δ 2,03  betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.