Ομάδα 4άδας!

tsarly prognostika 08 11

Την περασμένη Κυριακή στην στήλη, ανέφερα πως η Σοσιεδάδ πάει στην έδρα της Γρανάδα για να διορθώσει το λάθος που έκανε με την Λεβάντε. Είχε μία πολύ καλή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι, δείχνοντας πως πήρε το μήνυμα. Θυμίζω, πως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, είχε μία άθλια αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Δέχτηκε πολλές φάσεις στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Η είσοδος του Γουλιάμ Ζοσέ βοήθησε να αλλάξει η εικόνα στην επανάληψη, αλλά το παιχνίδι χάθηκε με 1-2. Ήταν αδικαιολόγητο λάθος και η συμπεριφορά της Σοσιεδάδ στην Γρανάδα, δείχνει πως κατάλαβαν οι παίκτες του Αλκουαθίλ, ακριβώς τι χρειάζεται να διορθώσουν. Πήγαν το παιχνίδι στον απόλυτο έλεγχο τους, δεν δέχτηκαν ευκαιρίες και τα xgoals ήταν 0,16-1.00. Πήραν το διπλό στο 1-2, με το δεύτερο γκολ του Πόρτου στο 88ο λεπτό.

 Σοσιεδάδ – Λεγκανές Προγνωστικά

Η Λεγκανές άλλαξε προπονητή. Μετά από πολλές χυλόπιτες, η διοίκηση στο πρόσωπο του έμπειρου Μεξικανού Αγκίρε, βρήκε τον κασκαντέρ που έψαχνε. Η αποστολή είναι δύσκολη, δεν μου μοιάζει λογικό η φετινή Σοσιεδάδ, να έχει δεύτερη κολλητή απώλεια εντός έδρας. Ειδικά με έναν αντίπαλο, που και αγχωμένος είναι και όταν αμύνεται λυγίζει εύκολα. Είναι σοβαρή η απουσία του Όντεγκαρντ, αλλά δεν στηρίζεται μόνο στον Νορβηγό. Ο Μερίνο στο κέντρο είναι κολοσσός, ο Οριαθάμπαλ με 4 γκολ, 4 ασίστ κάνει τρομερή χρονιά. Ο Πόρτου καυτός από τα δύο τέρματα στην Γρανάδα και ο Γουίλιαμ Ζοσέ εγγύηση στην επίθεση. Δίκαια βρίσκονται ψηλά οι Βάσκοι, είναι ομάδα 4άδας φέτος η Σοσιεδάδ.  Ο άσος στο 1,72 στη novibet.gr.

Πρόταση

  • Σοσιεδάδ – Λεγκανές | 1 @ 1,72  Novibet
ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.