Δεν θα θυμίζει αγώνα Ατλέτικο!

tsarly prognostika stoiximatos

Σήμερα πιστεύω πως υπάρχουν οι συνθήκες, να δούμε ένα παιχνίδι που δεν θα θυμίζει Ατλέτικο. Περιμένω σε περίπτωση που μείνουν πίσω στο σκορ, η ένταση που θα προσπαθήσει να βάλει η Μαγιόρκα στο παιχνίδι της, να οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά για το στοίχημα.

Υπάρχουν τα εξής δεδομένα, που με κάνουν να πιστεύω, πως σήμερα δεν θα δούμε ένα κλασικό εντός έδρας παιχνίδι Ατλέτικο. Αλλά μία πιο ροκ μάχη!

Α) Τα ΜΜΕ της Μαγιόρκα, άσκησαν δριμεία κριτική στον κόουτς Μορένο, για τον τρόπο που είχε αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την Λεγανές, στις 16 Ιουνίου. Η Μαγιόρκα είχε προηγηθεί με εκτέλεση φάουλ και στην συνέχεια έπαιξε παθητικά, για να κρατήσει το 1-0 και στο τέλος τιμωρήθηκε, χάνοντας δύο βαθμούς, που σήμερα θα είχαν δημιουργήσει μια καλύτερη κατάσταση. Στο παιχνίδι με την Θέλτα, προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι νωρίς, όμως έδειξε μία διαφορετική νοοτροπία και πήρε το παιχνίδι με το εμφατικό 5-1.

Β) Η απόσταση από την 17η Θέλτα είναι στους 5 βαθμούς. Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο, ακολούθουν η Λεβάντε εντός, η Σεβίλλη εκτός, η Γρανάδα εντός και η Οσασούνα εκτός. Στην Μαγιόρκα ψάχνουν το θαύμα και σήμερα θα πρέπει να λειτουργήσουν με θάρρος, πίστη και αν χρειαστεί να ρισκάρουν.

Γ) Η Μαγιόρκα δεν έχει τρεις σημαντικούς παίκτες κορμού. Απουσιάζει ο φορ Μπούντιμιρ και η απουσία του ηγετικούς στόπερ Βαλιέντ και του βασικού αριστερού μπακ Λούμορ, περιμένω να την κάνει αμυντικά πιο εύθραυστη.

Δ) Η επίθεση της Ατλέτικο θα είναι φρέσκια. Ο Σιμεόνε προτίθεται να χρησιμοποιήσει επιθετική τετράδα τους Μοράτα, Φέλιξ, Λεμάρ, Κόκε που οι πρώτοι τρείς ήρθαν ελάχιστα από τον πάγκο, στο παιχνίδι με την Μπατσελόνα την Τρίτη και ο Κόκε, ήταν τιμωρημένος.

Έχει ρίσκο, το Over 2,5 στο 1,90 στην betshop.gr, σε αγώνα της Ατλέτικο. Έχω την αίσθηση όμως, πως έχουν διαμορφωθεί δεδομένα, για να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα.

Πρόταση

23.00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα | Over 2,5 @ 1,90  betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.