Βλέπουν κίνητρο εκεί που δεν υπάρχει

england
Στον 1ο  Όμιλο το Κόσοβο δεν άντεξε. Έκανε μία σοβαρή προσπάθεια στην φάση των ομίλων, τον λύγισε όμως το ξαφνικό φορμάρισμα των Τσέχων. Την διαφορά στον όμιλο την έκανε η νίκη που πέτυχαν οι Τσέχοι στην Πράγα επι των Άγγλων. Τους έδωσε την δυνατότητα να παίξουν στο κρίσιμο παιχνίδι με το Κόσοβο για δύο αποτελέσματα. Την περασμένη Πέμπτη έμειναν πίσω στο σκορ, με το που ισοφάρισαν όμως το παιχνίδι τους πάτησαν και γύρισαν το παιχνίδι. Στο Κόσοβο πίστεψαν στην πρόκριση και ασφαλώς η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, βγήκε έντονη κούραση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με την Τσεχία και το συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένω να επηρεάσει τους παίκτες του και σωματικά και ψυχολογικά. Οι Άγγλοι ένα μικρό πάρτι έκαναν με το Μαυροβούνιο, δεν κατανάλωσαν δυνάμεις και θα πάρουν και έξτρα ώθηση ενέργειας και ταχύτητας από τον Στέρλνικ. Tο διπλό με over 1,5 στο 1,73 stoiximan.gr.

Λανθασμένη λογική των εταιριών.

Στον 2ο Όμιλο οι Πορτογάλοι με νίκη στο Λουξεμβούργο εξασφαλίζουν την πρόκριση. Οι τιμές είναι χαμηλές, όσο και να  προσπαθήσεις να τις ανεβάσεις με γκολ ή χάντικαπ δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι που θα αξίζει τον κόπο. Όμως ένα γρήγορο προβάδισμα των Πορτογάλων, αυτόματα θα στερήσει το οποιοδήποτε βαθμολογικό κίνητρο στους Σέρβους. Εδώ θα κοντράρω μία λανθασμένη λογική των εταιριών. Δίνουν τιμές, στην λογική ενός μονόπλευρού κινήτρου που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Στην Σερβία προετοιμάζονται για το NATHIONS LEAGUE  κανείς δεν πιστεύει πως οι Πορτογάλοι, θα αφήσουν βαθμούς στο Λουξεμβούργο. Με το που πάρουν προβάδισμα οι παίκτες του Σάντος, οι Σέρβοι δεν θα έχουν κανένα κίνητρο και στην πράξη  μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι Ουκρανοί, για να υπερασπιστούν  το αήττητο τους. Ένα αήττητο ρεκόρ 10 παιχνιδιών με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Ουκρανοί είναι σαφώς ανώτεροι σαν σύνολο και το Χ2Δ στο 2,10 stoiximan.gr, είναι αρκετά τσιμπημένο.

Προτάσεις

16.00 Σερβία-Ουκρανία | Χ2Δ @ 2,10 Stoiximan

19.00 Κόσοβο-Αγγλία | 2 & Over 1,5 @ 1,73 Stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.