Η ταχύτητα των πάντσερ και το σερί των Κροατών!

Είμαστε στην τελευταία αγωνιστική του Nations League, κίνητρο υπάρχει στην πρώτη κατηγορία, όσον αφορά την συμμετοχή των ομάδων στο Final 4 αλλά και την παραμονή. Το κίνητρο παίζει ρόλο στα προγνωστικα

Ισπανία – Γερμανία Προγνωστικά

Ασφαλώς και το μεγάλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας, διεξάγεται στον 4ο Όμιλο. Οι Ισπανοί, άφησαν αδικαιολόγητα δύο βαθμούς στην Ελβετία, έχασε δύο πέναλτι ο Ράμος και στην συνέντευξη τύπου στο τέλος του παιχνιδιού, ο Ενρίκε προκάλεσε γέλια, την στιγμή που έγινε φανερό πως δεν είχε πάρει χαμπάρι πως οι Ελβετοί είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο. Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, στους Ισπανούς να κερδίσουν στην Ελβετία και να χρειάζονται σήμερα δύο αποτελέσματα, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Έχουν γρήγορη ομάδα οι Γερμανοί, με τους Βέμερ, Σανέ, Γκνάμπρι για επιθετική τριάδα, θα τους βολέψει το γεγονός, πως τους κάνει και η ισοπαλία. Μετά από το λάθος των Ισπανών στην Ελβετία, η πρώτη θέση είναι στα χέρια των Γερμανών. To X2Δ στο 1,69.

Κροατία – Πορτογαλία Προγνωστικά

Το σερί της Κροατίας

Στον 3ο Όμιλο οι Γάλλοι κέρδισαν εκτός έδρας την Πορτογαλία. Πήραν μία ρεβάνς από τον κακό τους δαίμονα και κάτοχο του θεσμού και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Final 4 της διοργάνωσης. Ουσιαστικά το κίνητρο που υπάρχει στον όμιλο, είναι ποιος εκ των Σουηδία, Κροατία θα πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Οι Κροάτες υποδέχονται τους απογοητευμένους Πορτογάλους και οι Σουηδοί, πηγαίνουν στο Παρίσι να παίξουν με τους Γάλλους. Οδηγός για ποντάρισμα στην bet365 είναι το απίθανό σερί με συνεχόμενα αμφίσκορα που μετρούν στα παιχνίδια τους οι Κροάτες. Ανεξαρτήτου διοργάνωσης, σε φιλικά και επίσημα, οι Κροάτες μετράνε δέκα συνεχόμενα Goal Goal. Είναι η ομάδα που έχει το κίνητρο και αν χρειαστεί θα βάλει ρίσκο. Έχει μείνει με μοναδικό στόπερ τον Λόβρεν και αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα. Ο Σάντος γνώρισε μόλις την 4η του ήττα σαν προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας και είναι σίγουρο είναι πως θα φροντίσει να βρει κίνητρο στην ομάδα του.

Έχω σαν αρχή, να μην ποντάρω κόντρα στο βαθμολογικό κίνητρο, τα προβλήματα όμως, που έχουν οι Κροάτες, τόσο στο κέντρο άμυνας που συμπλήρωσε κάρτες ο Τσαλέτα-Τσαρ και δεν είναι διαθέσιμοι για διαφορετικούς λόγους, οι Βίντα, Ουρέμοβιτς, Πόγκρατσίστς, αλλά και οι απουσίες των Μπρόσοβιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς με κάνουν να αποφύγω την αρχική μου σκέψη, για ποντάρισμα υπερ της Κροατίας και να επιλέξω, στο να συνεχιστεί το σερί της Κροατίας, με το Goal / Goal στο 1,77.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.45 Ισπανία – Γερμανία | Χ2Δ @ 1,69 – Goalbet

21.45 Κροατία – Πορτογαλία | Goal / Goal @ 1,77 – Goalbet

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.