προγνωστικα τσαρλυ

Ρεν και Μπορντό χρειαζόντουσαν την διακοπή. Η ομάδα της Βρετάνης ήταν ταλαιπωρημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το να παίζει μόνιμα τρία παιχνίδια την εβδομάδα και να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι μία νέα πραγματικότητα που αφήνει σημάδια, σε δυνάμεις και σε τραυματισμούς. Η Μπορντό πήγε στην διακοπή, με τρεις κολλητές εκτός έδρας ήττες και με δύο απογοητευτικές εμφανίσεις. Η εικόνα της ομάδας ανάγκασε τον Γκασέ να δηλώσει πως στόχος είναι η παραμονή. Τα παραπάνω τα σκεφτόμαστε στα προγνωστικα

Ρεν – Μπορντό Προγνωστικά

Καλές επιστροφές για την Ρεν

Δεδομένα οι δυνατότητες που έχει η ομάδα της Βρετάνης είναι πιο υψηλές και περιμένω η διακοπή, να έχει παίξει θετικό ρόλο, ήδη βοήθησε στο να υπάρξουν σημαντικές επιστροφές. Κυριότερη η επιστροφή του Καμαβίνγκα, όμως και ο Νιάνκ που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί και θα δώσει ποιοτικό βάθος στην επίθεση της Ρεν. Επίσης βάθος και λύσεις θα προσφέρουν στον Στεφάν και οι επιστροφές του μπακ Τραορέ και της ακριβής προσθήκης του καλοκαιριού εξτρέμ Ντοκού. Η Ρεν κερδίζει εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια εντός έδρας την Μπορντό, την χρειαζόταν την διακοπή και θα είναι σημαντικό, να πάρει μία νίκη, πριν μπει ξανά στην μάχη με τα λιοντάρια, που της κοστίζει σε δυνάμεις και αποτελέσματα. Πριν την πρόβελεψη, να ξέρετε ότι ο αγώνας παίζει από τώρα στην bet365. Ο άσος λοιπόν, στο 1,91.

Μονακό – Παρί Προγνωστικά

Με παράδοση και Εμπαμπέ η Παρί

Δεν ταιριάζει η επιθετικότητα της Παρί, στον τρόπο που αγωνίζεται η Μονακό και για αυτόν τον λόγο, υπάρχει μία εντυπωσιακή πρόσφατη παράδοση υπερ της ομάδας της πρωτεύουσας. 10-2-0 ανεξαρτήτου έδρας και τρία διπλά στην σειρά, τα δύο τελευταία με τεσσάρες. Ο Τούχελ έχει απουσίες, αλλά η ενδεκάδα του, θα είναι καλή. Αναμένεται να ξεκινήσει με Νάβας, Φλορέντσι, Κυρζάβα στα δύο άκρα, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ στο κέντρο άμυνας, ο Ντανίλο να πάει στον άξονα στην φυσική του θέση, εσωτερικοί χαφ οι Ερέρα, Ραφίνια και οι Εμπαμπέ, Ντι Μαρία, Κέιν επιθετική τριάδα. Ο Νεϊμάρ το πιθανότερο είναι, να πάρει χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Σημαντική για την Μονακό η απουσία του Μπεν Γιεντέρ, χάνει ο Κόβατς το επιθετικό του όπλο, είναι πάντως πολύ δύσκολο για τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα, να αντέξει τον τρόπο που επιτίθεται η Παρί. Το διπλό στο 1,70.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

20.00 Ρεν – Μπόρντο | 1 @ 1,91 – goalbet

22.00 Μονακό – Παρί | 2 @ 1,70 – interwetten