Τους κέρδισε όλους ο Τσάτσο Κουδέτ!

Η εικόνα που έδειξε η Θέλτα, στο δεύτερο παιχνίδι με τον Τσάτσο Κουδέτ στον πάγκο ήταν εντυπωσιακή. Η Θέλτα στο 3-1 με την Γρανάδα, έπιασε όχι μόνο την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, αλλά ένα από τα πιο γεμάτα παιχνίδια της, των τελευταίων χρόνων. Τα xg 5,07-1,65. Ήδη ο νέος τεχνικός έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας, που τον αποθεώνουν στα σόσιαλ. Το κλίμα αυτό μετράει και στα προγνωστικα

Μπιλμπάο – Θέλτα Προγνωστικά

Ο Κουδέτ, με τις ποδοσφαιρικές του λογικές, την σαφώς μεγαλύτερη επιθετικότητα που βάζει από τους προκατόχους του, δημιουργεί την ελπίδα, πως επιτέλους η Θέλτα, θα ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και θα διεκδικήσει τους στόχους της. Είχε μπλέξει η Θέλτα με τον Όσκαρ Γκαρσία, τα πρώτα δήγματα δείχνουν πως αυτήν την φορά, έγινε πολύ καλή επιλογή προπονητή. Eίναι παράλογο με βάση το ρόστερ που υπάρχει το γεγονός που βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Το ματς παίζει και στην bet365. Πηγαίνει λοιπόν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, η ομάδα του Βίγο στο Σαμ Μαμές για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Μπιλμπάο, που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει. Αν επαναλάβει την ίδια εμφάνιση θα τα καταφέρει, το Χ2Δ στο 1,74.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Μπιλμπάο – Θέλτα | Χ2Δ @ 1,74 – winmasters

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.