Στο χέρι των Ιταλών

Για την πρώτη κατηγορία, στον πρώτο όμιλο, δίνουν μάχη τρεις ομάδες για την πρώτη θέση. Οι Πολωνοί έχουν 7 βαθμούς, οι Ιταλοί 6, οι Ολλανδοί 5 και ακολουθούν οι Βόσνιοι με 2 που δεν ανήκουν και σε αυτό το επίπεδο και φυσιολογικά θα πέσουν κατηγορία.  Θεωρητικά, η πρώτη θέση του ομίλου είναι στα χέρια των Ιταλών, που έχουν κίνητρο να επιστρέψουν στα μεγάλα ραντεβού.

Ιταλία – Πολωνία Προγνωστικά

Αν κερδίσουν τους Πολωνούς, τους βάζουν από κάτω και θα χρειαστεί την τελευταία αγωνιστική, να κερδίσουν στην Ζέντιτσα την αδιάφορη και περιορισμένων δυνατοτήτων  Βοσνία, για να πάρουν την πρόκριση. Ασφαλώς και πρόκειται για πιο βατή αποστολή, από αυτήν που έχουν οι Πολωνοί και οι Ολλανδοί. Ο άσος της Ιταλίας στο 1,81 (stoiximan.gr). Ο Mαντσίνι έχει εντυπωσιακό υλικό, έχει καταφέρει να δημιουργήσει χημεία, μέσα από ένα καθαρό 4-3-3 και σύντομα οι Ιταλοί, θα πρωταγωνιστήσουν ξανά.

Ολλανδία – Βοσνία Προγνωστικά

Διπλό κίνητρο

Διπλό κίνητρο έχουν οι Ολλανδοί. Βαθμολογικά οφείλουν να κερδίσουν την Βοσνία, για να παραμείνουν στην μάχη της πρώτης θέσης μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ανάγκη  όμως έχει την πρώτη του νίκη και ο Φρανκ Ντε Μπουρ. Χρειάζεται την πρώτη του νίκη σαν προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, θα μεγαλώσει η πίεση στο πρόσωπο του, αν δεν κερδίσει ούτε εντός έδρας του Βόσνιους. Θα είναι ακραίο πάντως να μην τα καταφέρει. Οι Βόσνιοι μπορούν μόνο να αμυνθούν, μόλις φάνε το πρώτο τέρμα, θα λυγίσουν, ο άσος με over 1,5 στο 1,66 (stoiximan.gr).

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.00 Ολλανδία – Βόσνια  | 1 & over 1,5 @ 1,66 stoiximan

21.45 Ιταλία – Πολωνία | 1 @ 1,81 stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.