Φιλόδοξη και ελκυστική

Η Τσέλσι αναμφισβήτητα είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών. Έσπασε τα ταμεία, έδωσε 223 εκ ευρώ σε συλλόγους για να αποκτήσει τους Βέμερ, Χάβερτς, Τσίλγουελ, Ζίγιες, επίσης σημαντική προσθήκη είναι αυτή του στόπερ Τιάγκο Σίλβα, που αποκτήθηκε σαν ελεύθερος

Πέντε ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που έρχονται και αυτό είναι και το σημαντικό να ενσωματωθούν σε μία δουλεμένη ομάδα. Πέρυσι ο Λάμπαρντ  κατάφερε σπουδαία πράγματα. Έβαλε σε μία διαφορετική, πιο σύγχρονη ποδοσφαιρική λογική την Τσέλσι και κατάφερε από την πρώτη σεζόν, να συνδυάσει την αλλαγή φιλοσοφίας, με την εξέλιξη νέων ποδοσφαιριστών, μαζί με την επίτευξη του στόχου της 4ης θέσης. Πρόσφατα οπλισμένος με αυτοπεποίθηση που του προσφέρει η δουλειά του και οι 4 σπουδαίες μεταγραφές, δήλωσε πως δεν ανέλαβε την Τσέλσι για να βγαίνει 4ος. Ασφαλώς και φέτος διαθέτει το ρόστερ που του επιτρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Η φιλόδοξη και ελκυστική φέτος Τσέλσι κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Μπράιτον, με τους Βέμερ, Χάβερτζ, Τσιλγουέλ στο βασικό σχήμα. Επιτυχημένη η περσινή πρώτη χρονιά του Πότερ στο τιμόνι της Μπράιτον, ο φιλόδοξος τεχνικός παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και η ταχύτατη μεσοεπιθετικά ομάδα που χτίζει ο Λάμπαρτ περιμένω να βρει χώρους.  Με Χάβερτζ, Βέμερ , Πούλισιτς, Μάουντ και όσους μπορεί να περάσει ο Λάμπαρτ από τον πάγκο, μόλις η Τσέλσι βρίσκει προβάδισμα θα είναι φωτιά σε παιχνίδι χώρου. Το διπλό με over 1,5 στο 1,85 stoiximan.gr.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Μπράιτον – Τσέλσι | 2 & over 1,5 | 1,85 | stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.