Σε πίεση η Λαμία

Ο Πετράκης σήμερα παίζει την θέση του. Είναι δεδομένο πως η Λαμία στα δύο πρώτα παιχνίδια με Άρη εκτός και ΌΦΗ εντός έπαιξε πολύ καλύτερα από ότι έδειξαν τα τελικά αποτελέσματα. Πλήρωσε όμως δεδομένες αμυντικές αδυναμίες και έχασε με 3-1 στο Βικελίδης και με 2-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΌΦΗ. Την περασμένη αγωνιστική, η άμυνα συνέχισε να προσφέρει δώρα στο αντίπαλο, όμως απέναντι στην ΆΕΚ, στο δημιουργικό κομμάτι η Λαμία, έκανε το χειρότερο της παιχνίδι και έχασε εύκολα με 3-0. Δεν υπάρχει προπονητής στην Ελλάδα, να αντέξει στον πάγκο μίας ομάδας αν σε 4 παιχνίδια δεν έχει πάρει βαθμό.

Λαμία – Βόλος Προγνωστικά

Με ήττα λοιπόν φαντάζει δεδομένη η αλλαγή προπονητή στην Λαμία, αν έρθει η ισοπαλία κανείς δεν ξέρει, η λογική λέει πως μόνο αν κερδίσει θα αλλάξει η κατάσταση, για τον νεαρό τεχνικό. Καταλαβαίνεται λοιπόν πως η Λαμία, πάει με πίεση, να δώσει το παιχνίδι με τον Βόλο. Σε ένα δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα του Βόλου έχει μαζέψει 4 βαθμούς, κερδίζοντας τον Ατρόμητο εκτός, παίρνοντας βαθμό από τον ΠΑΟΚ και ενδιάμεσα ήρθε η ήττα από τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που ασφαλώς και θα μπορούσε να έχει έρθει καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μέχρι σήμερα δείγματα για τον Βόλο είναι θετικά και στην ομάδα μπαίνουν και οι Ουάρντα, Νίνης για να δώσουν έξτρα ποιότητα δημιουργικά. Και οι δύο θα είναι σήμερα στην αποστολή. Ο Νίνης είναι ένα χρόνο εκτός, οπότε κανένας δεν ξέρει αν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Βόλο, η προσθήκη όμως του Ουάρντα είναι σίγουρο πως ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. Με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και η πίεση που πηγαίνουν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, απέναντι σε έναν άνετο αντίπαλο που έχει δυνατότητες, με οδηγούν σε ποντάρισμα στο Χ2Δ στο 1,70.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

19.30 Λαμία – Βόλος | Χ2 | 1,70 | stoiximan

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.