Διπλό ηρεμίας!

Η Βιγιαρεάλ έχει καταφέρει στην μετά καραντίνα εποχή, να πετύχει τρείς νίκες με 1-0 και σήμερα, έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει την Σεβίλλη να μπει στην μάχη της πρώτης 4άδας. Η αλήθεια είναι, πως είχε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Βίγο με την Θέλτα, πέτυχε μία απόλυτα τυχερή νίκη με την Μαγιόρκα και επίσης είχε εύνοια και στην Γρανάδα. Την Μαγιόρκα την κέρδισε με 1-0, σε παιχνίδι με xgoals 1,45-2,07, την Γρανάδα με 0-1 σε παιχνίδι με xgoals 1,16-0,69, ήρθε η ώρα πιστεύω για να επιστρέψουμε στην ισορροπία. Αναλόγως λοιπόν, θα κινηθούμε και στο στοίχημα.

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη Προγνωστικά

Η Σεβίλλη προέρχεται από μία πολύ σοβαρή εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή, όπου πήρε απόλυτα δίκαια το 0-0 από την Μπαρτσελόνα, xgoals 0,80-0,83. Η Βιγιαρεάλ στα τελευταία δύο παιχνίδια, δέχτηκε καθαρές φάσεις, από κατώτερες δημιουργικά ομάδες, σε σχέση με την Σεβίλλη. Θα ποντάρω με βάση αυτό το σκεπτικό. Πιστεύω πως δεν θα χάσει η Σεβίλλη και θα σκοράρει, τουλάχιστον ένα τέρμα. Το Χ2Δ σε συνδυασμό με over 0,5 βρίσκεται στο 1,57.

Πρώτο παιχνίδι μετά από 4 μήνες

Η Γιουβέντους μετά την απώλεια κυπέλλου είναι πιεσμένη και οπωσδήποτε χρειάζεται να κερδίσει στην Μπολόνια για να βρει την ηρεμία της. Της προσφέρεται και η δυνατότητα να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου, καθώς την Τετάρτη η Λάτσιο, δίνει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Αταλάντα. Από την Μπολόνια η Γιουβέντους συνήθως περνάει, έχει 5 διπλά στις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το άδειο γήπεδο, θα βοηθήσει.

Επίσης είναι σημαντικό πλεονέκτημα, πως η Γιουβέντους, έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια μετά την μεγάλη διακοπή. Για την Μπολόνια, θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Τελευταίος αγώνας που έδωσε, ήταν στις 29 Φεβρουαρίου, όπου είχε ηττηθεί με 2-0 από την Λάτσιο. Οι στοιχηματικές, ανέβασαν το διπλό, για λόγους που εγώ πιστεύω πως θα οδηγήσουν στην νίκη της Γιουβέντους. Το διπλό στο 1,65 στην betshop.gr.

Προτάσεις

20.30 Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη | Χ2Δ & Over 0,5 @ 1,57

22.45 Μπολόνια – Γιουβέντους | 2 @ 1,65  betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.