Να ρεφάρουν τα πάντσερ

tsarly prognostika 06/09

Αν δεν είχαν τον Πιατόφ για τερματοφύλακα οι Ουκρανοί, που παίζει με αρθριτικά και ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαρίσει γκολ στον αντίπαλο, θα πόνταρα ακόμα και στην έκπληξη των Ουκρανών. Η επίθεση τους, βγάζει φωτιές, Οι Γιαρμολένκο, Μοράις, Κονοπνιάκα σε παιχνίδι χώρου ήταν ασταμάτητοι και έκαναν σμπαράλια την άμυνα των Ελβετών. Η ανανεωμένη αποστολή των Ισπανών, είχε τον Ντε Χέα σε μεγάλη ημέρα και έκλεψε έναν βαθμό που δεν άξιζε στην τελευταία φάση του αγώνα με τους Γερμανούς. Περιμένω να σκοράρουν οι Ουκρανοί και ένα τέρμα ο Πιατόφ, πάντα το χαρίζει. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2,10 (betshop).

Ελβετία – Γερμανία Προγνωστικά

Η εικόνα των αγώνων της Πέμπτης, μας οδηγεί στο διπλό της Γερμανίας. Οι παίκτες του Λεβ ήταν γρήγοροι, είχαν πολλές τελικές φάσεις, όπως συνηθίζει ο Βέρνερ, δημιούργησε, σκόραρε και σπατάλησε ευκαιρίες. Το τελικό 1-1 με τους Ισπανούς, που διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση, ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα, που θέλουν να το ρεφάρουν. Η άμυνα των Ελβετών ήταν γεμάτη χώρους, δέχτηκαν σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών από τους Ουκρανούς και όπως δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την τριάδα των  Γιαρμολένκο, Μοράις, Κονοπνιάκα περιμένω να δυσκολευτούν με του Βέρνερ, Σανέ, Μπραντ που αναμένεται να ξεκινήσει στην επιθετική τριάδα ο Λεβ. Το διπλό στο 1,96 (goalbet).

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

21.45 Ισπανία – Ουκρανία | Goal/Goal | 2,10 | betshop

21.45 Eλβετία – Γερμανία | 2 | 1,96 | goalbet

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.