Σε τροχιά 4άδας

προγνωστικά τσάρλυ 18/05

Την επόμενη εβδομάδα, θα πατάμε πιο γερά στα πόδια μας, όσο αναφορά τις εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, καθώς θα υπάρχει ένα δείγμα γραφής από το πώς παρουσιάστηκαν οι ομάδες στην επιστροφή τους. Πάμε να δούμε το προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας!

Προγνωστικά Bundesliga

Η πρώτη αγωνιστική στην επανέναρξη ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Βέρντερ με την Λεβερκούζεν. Ένα ζευγάρι που πριν την διακοπή όλα οδηγούσαν στο διπλό. Η Βέρντερ είχε ένα άθλιο ρεκόρ με 1-1-9 στα τελευταία 11 παιχνίδια, παρουσιάζοντας τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά και στην δημιουργία ευκαιριών που την οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό, ενώ η Λεβερκούζεν έτρεχε ένα θετικό σερί 7-1-1. Ασφαλώς και δεν αποκλείεται η τεράστια διακοπή, να φέρει απρόβλεπτες συνέπειες στην εικόνα των ομάδων, δεν γίνεται όμως να μυρίσουμε τα νύχια μας και να βρούμε τις αλλαγές που μπορούν να προκύψουν. Σαν μοναδικό δεδομένο που έχουμε στα χέρια μας, είναι πως η Γκλάντμπαχ μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα και βάζει δύσκολα στην Λεβερκούζεν στην μάχη για την 4η θέση.  Χωρίς πολλές αναλύσεις καθώς δεν υπάρχουν και χειροπιαστά δεδομένα, η λογική μας οδηγεί σε διπλό στο 1,70 betshop.gr.

Πρόταση

21.30 Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν  | 2 | 1,70 | betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.