Τρεχάτε ποδαράκια μου

patty mills

Καλημέρα σε όλους. Στον Stoiximan η τελευταία μας επιλογή από το Μουντομπάσκετ δεν επιβεβαιώθηκε. Για ένα τρίποντο δεν μας πλήρωσε ο Μαρκ Γκαζόλ. Σήμερα έχουμε τον τρίτο και τον τέταρτο, χρονικά, προημτελικούς. Με το ΗΠΑ – Γαλλία θα αποφύγουμε να ασχοληθούμε. Ενδιαφέρον όμως έχει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αυστραλία και την Τσεχία. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι οι Αυστραλοί, αλλά πόσα φαβορί δεν έχουν κάνει γκέλες σε αυτή τη διοργάνωση. Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Η Αυστραλία έχει φοβερή ποιότητα, ενώ για πρώτη φορά βγάζει και τσαγανό. Κέρδισε Λιθουανία και Γαλλία στο φινάλε, οι ΝΒΑερς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Πάτι Μιλς ο κορυφαίος όλων. Ανεβάζει το σκορ ψηλά, γιατί μπορεί και τη συμφέρει. Έχει και ποιότητα και κορμιά. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό.

Από την άλλη η Τσεχία έχει κάνει ήδη μία τεράστια υπέρβαση. Ασύλληπτο τουρνουά μέχρι τώρα από τον Σατοράνσκι, αλλά και όλοι οι άλλοι παίκτες έχουν ξεκάθαρους ρόλους και έχουν παίξει το 100% αυτού που μπορούνε.

Στοιχηματικά θα πάμε σήμερα στην επίθεση. Η Τσεχία θα ήθελε να μείνει χαμηλά το σκορ, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να ελέγξει το ματς. Αν οι Αυστραλοί σκοράρουν, ο γρήγορος Σατοράνσκι θα πρέπει να προσαρμόσει τους παίκτες του σε αυτό το μοτίβο. Το over 170.5 πόντοι πληρώνει στο 1.91από τον stoiximan. Είναι μία επιλογή που αξίζει να ποντάρουμε σε αυτήν.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!