Τρεις σειρές για το ποδόσφαιρο, που θα σε κάνουν να γελάσεις!

tsarly protaseis seires

Η καραντίνα συνεχίζεται και πλέον έχει γίνει σε όλους αντιληπτό πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της διαδρομής. Χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή, για να καταφέρουμε να περάσουμε αυτήν την δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε. Χρειάζεται κατανόηση και αποδοχή  της κατάστασης που ζούμε. Είναι σημαντικό να βρούμε πράγματα τα οποία μας ενδιαφέρουν και μπορούν να μας κάνουν να περάσουμε, όμορφα ώρες στο σπίτι. Μία λύση είναι η παρακολούθηση σειρών από το netflix. Άλλωστε, αν τηρούμε τα μέτρα όλα θα πάνε καλά, και σύντομα θα έρθει πίσω και η ποδοσφαιρική δράση που θα παίζει στην betshop.

Υπάρχουν σειρές, κάποιες έχουν μορφή ντοκιμαντέρ με βάση το ποδόσφαιρο που θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε. Θα σας αναφέρω τρεις σειρές τις οποίες έχω παρακολουθήσει, έχουν την πλάκα τους και θα βοηθήσουν τους ποδοσφαιρόφιλους να περάσουν ευχάριστο χρόνο.

Ο Μαραντόνα στο Μεξικό

Ομολογώ πως δεν είχα την παραμικρή ιδέα, μέχρι να δω το σίριαλ στο Netflix για την παρουσία του Ντιέγκο στον πάγκο της Ντοράντος, από την Σινιαλόα, που διήρκησε 280 ημέρες.

Όπως αναφέρεται στη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία streaming: “Ο μέγας ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα πηγαίνει στο Κουλιακάν, την καρδιά του καρτέλ της Σιναλόα, για να σώσει τους Ντοράντος και ίσως τον εαυτό του”. Σπόιλερ δεν κάνω, για όσους δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί, η αλήθεια είναι πως τα πήγε εξαιρετικά και η σειρά ντοκιμαντέρ, έχει στιγμές που είναι πραγματικά απολαυστική.

Club de Cuervos

Είναι μεξικάνικη κωμική σειρά, που έχει σαν βάση το ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος δρόμος, για να την παρακολουθήσεις, είναι να δεις πρώτα το ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα στο Μεξικό, ώστε να κατανοήσεις πως είναι το ποδόσφαιρο στην συγκεκριμένη χώρα και να είναι πιο εύκολο να  παρακολουθήσεις την κωμική σειρά. Η ιστορία ξεκινά με έναν πλούσιο ιδιοκτήτη της ομάδας Κουέρβο, να παθαίνει καρδιακή προσβολή και να πρέπει η περιουσία αλλά κυρίως η διοίκηση της Κουέρβο, να πάει σε ένα από τα δύο παιδιά του. Το πρόβλημα είναι πως ο κακομαθημένος γιός δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την κόρη που όλη της η ζωή είναι η ομάδα. Την κρίσιμη όμως στιγμή, η απόφαση είναι να δοθεί η ομάδα στον διάδοχο. Το σίριαλ έχει ιδιαίτερους χαρακτήρες  που βγάζουν γέλιο και ολοκληρώθηκε με την 4η σεζόν.

«Sunderland ‘Til I Die»

Όποιος ποδοσφαιρόφιλος δεν έχει δει τον πρώτο κύκλο, είναι σίγουρο πως αυτήν την εποχή, έχει άπλετο χρόνο για να τον παρακολουθήσει. Η πρώτη σκηνή, με τον παπά στην εκκλησία να προσεύχεται για την άνοδο της Σάντερλαντ στην Πρέμιερ δείχνει τι θα επακολουθήσει. Για όσους έχουν δει τον πρώτο κύκλο, τους έχω ευχάριστα νέα. Ο δεύτερος κύκλος, που αφορά την περσινή σεζόν, έρχεται την 1η Απριλίου.

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.