Τρεις επιλογές με ρίσκο

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μετά και την πολύ καλή Κυριακή, από πλευράς επιλογής στοιχήματος, αφού η Σαμπάιο Κορέα με δικαίωσε για μία ακόμη φορά, πάμε στις σημερινές μου επιλογές για στοίχημα.

Απόψε διεξάγονται παιχνίδια πρωταθλήματος τόσο στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όσο και στη Λιγκ 2, αλλά και τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας. Ας ξεκινήσουμε χρονικά…

Γουόλσολ – Λέιτον Οριεντ Προγνωστικά

Η Γουόλσολ έχει παίξει εφτά αγώνες φέτος στη σεζόν και οι έξι έχουν λήξει ισόπαλοι στο 90λεπτο, όπως συνέβη και στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λέιτον Οριεντ, την οποία υποδέχεται απόψε. Και οι δύο ομάδες έχουν ροπή προς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τώρα τελευταία, είναι αρκετά πιθανό να μην βγάλει νικητή το παιχνίδι. Σίγουρα περισσότερο απ’ όσο καταδεικνύει το 3,50 του Χ στην bet365.

Τορκί – Τσέστερφιλντ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που αναμένεται να παλέψουν για την άνοδο και έχουν ξεκινήσει παρόμοια, μέτρια προς καλά, το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. Απλά το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που αδικεί λίγο τους φιλοξενούμενους, δεν είναι τόσο χειρότεροι από την αντίπαλο τους. Και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο η Τσέστερφιλντ κέρδισε. Μπορεί να το επαναλάβει, ενώ για να υπάρχει και η κάλυψη της ισοπαλίας, πληρ Προγνωστικά ώνει 2,50 το DNB της Τσέστερφιλντ στην bet365.

Γκουαρανί – Κουιάμπα Προγνωστικά

Στην Βραζιλία η πρωτοπόρος Κουιάμπα δοκιμάζεται στην έδρα της Γκουαρανί, η οποία μόλις στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε εντός στο εθνικό πρωτάθλημα! Οι φιλοξενούμενοι είναι απλά καλύτεροι και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Το διπλό της της Κουιάμπα στο 2,25 στην bet365.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Γουόλσολ – Λέιτον Οριεντ Χ (3,[email protected] bet365)

21:45 Τορκί – Τσέστερφιλντ 2 DNB (2,[email protected] bet365)

03:30 Γκουαρανί – Κουιάμπα 2 (2,[email protected] bet365)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…