Τολμώ με Ταϊβάν

Καλημέρα. Σήμερα θα δώσω μία επιλογή παρθενική, από μία λίγκα εννοώ και αυτή έχει να κάνει με το μπάσκετ στην Ταϊβάν. Η αλήθεια είναι πως με την παγκόσμια αποχή, έχουμε όλοι ψάξει τις εναλλακτικές μας. Όχι να ζορίσουμε καταστάσεις, αλλά να δούμε τι παίζεται, πώς και αν προκύπτει καλό. Και σήμερα έχω την αίσθηση ότι αλίευσα κάτι αρκετά καλά από την πλατφόρμα του stoiximan.

Στις 14:00 το μεσημέρι λοιπόν έχουμε μπάσκετ στη μακρινή Ταϊβάν ή αλλιώς μπορεί να τη βρείτε στις στοιχηματικές πλατφόρμες ως Κινεζική Ταϊπέι. H ουραγός Γιεουτάι αντιμετωπίζει την Παουιάν που είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από την Ταϊβάν Μπιρ.

Οι γηπεδούχοι αν και ουραγοί έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία δύο παιχνίδια. Κέρδισαν με 102-90 τη Γιουλόν, ενώ έχασαν χθες από την πρωτοπόρο Ταϊβάν Μπιρ με 78-69 σε ματς όπου στάθηκαν αξιοπρεπέστατα.

Από την άλλη, η Παουιάν, αν και δεύτερη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη συντριβή στο ντέρμπι από την Ταϊβάν Μπιρ κι έκανε «κολλητά» μία ακόμη ήττα. Δείχνει να μην πατάει καλά και πολύ απογοτευμένη που πριν λίγες μέρες έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη χρονική συγκυρία και τη φόρμα, θα πάμε με τους γηπεδούχους. Ο άσος με χάντικαπ στο +5,5 στο 1,85 είναι ξεκάθαρα η επιλογή μας στην πλατφόρμα του stoiximan.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!