Το τελευταίο εισιτήριο ανόδου

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome, καλό μήνα και καλή νέα στοιχηματική σεζόν! Βέβαια το τελευταίο είναι και λίγο άκαιρο, αφού είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης της προηγούμενης! Όλα αυτά λόγω της πανδημίας του COVID-19 που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας και την αναστάτωσε. Επομένως δεν θα μπορούσε να μην έχει επιπτώσεις και στα αθλητικά γεγονότα και κατ’ επέκταση στο στοίχημα.

Σήμερα λοιπόν, ενώ άλλες εποχές θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, θα βγει το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στις αγγλικές κατηγορίες, με την Χάρογκεϊτ και τη Νοτς Κάουντι να αγωνίζονται στο «Γουέμπλεϊ» για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Λιγκ 2 και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η Χάρογκεϊτ παλεύει να «γράψει ιστορία», αφού ποτέ δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν, αντιθέτως για τη Νοτς Κάουντι ο περσινός της υποβιβασμός για πρώτη φορά σε ερασιτεχνική κατηγορία ήταν η «μαύρη σελίδα» στην 158χρονη ιστορία της και τώρα θέλει να την διαγράψει άμεσα.

Ουσιαστικά μετά τα σύντομα πλέι οφς που έγιναν στην κατηγορία, αποδόθηκε μίας μορφής δικαιοσύνη, καθώς Χάρογκεϊτ και Νοτς Κάουντι ήταν οι δύο ομάδες πίσω από την Μπάροου που ανέβηκε απευθείας, παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε τυπικά το πρωτάθλημα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο και λογικά μετράει σε ένα παιχνίδι που γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο, χωρίς παρουσία οπαδών, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο μοναδικό τους φετινό παιχνίδι η Νοτς Κάουντι κέρδισε 0-2 την Χάρογκεϊτ, πριν από περίπου ένα χρόνο! Τότε οι ομάδες μόλις ξεκινούσαν τη σεζόν…

Και ενώ αρχικά το σετ αποδόσεων έδινε πολύ δυνατό φαβορί τη Νοτς Κάουντι, από χθες υπάρχει μία «διόρθωση» σε αυτό. Σε τέτοιο βαθμό που με κάνει διατεθειμένο να ρισκάρω στη νίκη της από την κανονική διάρκεια. Την θεωρώ γενικότερα καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από την Χάρογκεϊτ, ενώ οι συνθήκες που θα παίξουν οι ομάδες είναι αρκετά κοντά σε αυτές που έπαιξαν πριν ένα χρόνο. Δηλαδή χωρίς έντονο αγωνιστικό ρύθμο, μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Και τότε η Νοτς Κάουντι κέρδισε στον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της Χάρογκεϊτ, γιατί να μην το πετύχει στο χόρτο του «Γουέμπλεϊ»; Επομένως θα ποντάρω στο διπλό της Νοτς Κάουντι, στο 2,32 στην Betshop.

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…