Το ντέρμπι του Βερολίνου απέκτησε φαβορί!

tsarly prognostika

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η Χέρτα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 μέσα στην έδρα της Χοφενχάιμ. Στην επιστροφή στην δράση, ο Λαπαντία έκανε ντεμπούτο και μεταμόρφωσε την ομάδα του Βερολίνου. Η απόφαση του να χρησιμοποιήσει τον Ιμπίσεβιτς, αντί του Πιόντεκ, έκανε την διαφορά. Ο έμπειρος φορ, έτρεξε πολύ και ανακάτεψε την άμυνα της Χοφενχάιμ.

Προγνωστικά Bundesliga

Η δυναμική που έδειξε πως αποκτά η Χέρτα, δημιουργεί συνθήκες για να ολοκληρώσει με ηρεμία την σεζόν και να ετοιμάσει χωρίς πίεση τα πλάνα για την επόμενη. Το ντέρμπι του Βερολίνου, προσφέρεται για επιστροφή στις εντός έδρας νίκες μετά από 6 παιχνίδια και για μία γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η Χέρτα κερδίζοντας την Ουνιόν, διατηρεί την δυναμική που έχει αποκτήσει με τον Λαπαντία στον πάγκο. Φθάνοντας τους 34 βαθμούς δημιουργεί μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα, σε σχέση με αυτήν που βρισκόταν στην διακοπή.

Η Ουνιόν Βερολίνου έχει βάλει βάσεις σωτηρίας. Είναι μία οργανωμένη ομάδα που λειτουργεί σαν σύνολο. Αποτελεί την πιο σοβαρή στα αμυντικά της καθήκοντα από όσες βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Όμως και οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες. Μία σοβαρή Χέρτα μπορεί εύκολα να κρατήσει την Ουνιόν στο μηδέν και αυτό είναι μία καλή βάση για να φέρει τον άσο στο 2,36 στην betshop.gr.

Πρόταση

Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου| 1  @ 2,36  betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.