Το έχει ξανακάνει φέτος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Και σήμερα το κείμενο είναι απογευματινό, με μία πρόταση από ένα αυριανό παιχνίδι που διεξάγεται αρκετά νωρίς το πρωί. Δυστυχώς η προηγούμενη επιλογή από το ντέρμπι του Σίδνεϊ δεν μας βγήκες, άλλωστε εμπεριείχε αρκετό ρίσκο. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, αφού από τη στιγμή που υπάρχουν ένα – δύο παιχνίδια για να ασχολείσαι γενικά, κατά τη γνώμη μου αξίζει το στοίχημα σε αυτά μόνο αν έχει μεγάλες αποδόσεις, δηλαδή ρίσκο!

Οι Νιουκάστλ Τζετς υποδέχονται την Μέλμπουρν Σίτι, με τις δύο ομάδες να παίζουν τρεις μέρες μετά το προηγούμενο παιχνίδι τους, την Παρασκευή. Και δεν τίθεται θέμα μετακίνησης, αφού η Μέλμπουρν Σίτι είναι από την Πέμπτη στην πόλη που θα παίξει σήμερα, καθώς έπαιζε με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, την οποία και κέρδισε με 2-4! Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της που δεν χάνει, με δύο μακριά από την έδρα της. Γενικώς, η παρουσία της φέτος, όπως δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας, είναι πολύ καλύτερη από αυτή των Νιουκάστλ Τζετς. Επιπλέον οι γηπεδούχοι θα κάνουν εκτεταμένο ροτέισον, με τον προπονητή τους να δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την επόμενη σεζόν, παρά για την τωρινή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από τα 16 παιχνίδια που έχουν παίξει στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο οι δύο ομάδες, τα 12 έχουν λήξει over 2,5, με τα εννιά να είναι συνεχόμενα στα πιο πρόσφατα. Το τελευταίο ήταν για την φετινή σεζόν, με την Μέλμπουρν Σίτι να κερδίζει με 0-4!

Αν συνυπολογίσουμε όλα τα παραπάνω δεδομένα, αξίζει να ποντάρει κάποιος στο διπλό της Μέλμπουρν Σίτι μαζί με το over 2,5, σε τιμή 3,28 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…