Το ντέρμπι του Σίδνεϊ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Σας γράφω σήμερα, αλλά αυτό επειδή θέλω να ασχοληθώ με έναν αγώνα που θα γίνει νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το ντέρμπι του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, μία από τις λίγες χώρες που συνεχίζουν κανονικά το κορυφαίο τους πρωτάθλημα και μας προσφέρουν επιλογές για το στοίχημα. Βέβαια και αυτά τα παιχνίδια έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό, καθώς διεξάγονται πλέον χωρίς θεατές!

Αυτό κάνει και αρκετά πιο βαρετό και «ανάλατο» το μεγάλο ντέρμπι του Σίδνεϊ, χωρίς όμως να επηρεάζει μία επιλογή που προκύπτει για στοίχημα. Το Σίδνεϊ FC πηγαίνει «τρένο» φέτος και οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Εχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα και αμφότερες ήρθαν με σκορ 0-1 από την ομάδα που θα αντιμετωπίσει και τώρα. Την Γουέστερν Σίδνεϊ! Η οποία αν κερδίσει αύριο, θα μπει στην πρώτη εξάδα, έχοντας την πιθανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο μετά τη διεξαγωγή των πλέι οφς. Με το Σίδνεϊ FC να έχει εφτά βαθμούς διαφορά και τρία παιχνίδια περισσότερο από την δεύτερη θέση, αν μία ομάδα «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη, αυτή είναι η Γουέστερν Σίδνεϊ. Και με την απόδοση του άσου στο 3,49 στην Betshop, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…