Τι είναι και πως παίζεται το Free Bet της Bet365

bet365 logo

Η Bet365 προσφέρει κατά καιρούς μία εξαιρετική ευκαιρία με τη μορφή bonus για τους παίκτες του στοιχήματος. Πρόκειται για το bonus έως 25 ευρώ που προσφέρει η ιστοσελίδα για live στοιχηματισμό. Για την ακρίβεια αυτό που ζητά η Bet365 από τους πελάτες της είναι να παιχτεί ένα στοίχημα πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα και από την πλευρά της θα δώσει ένα ισόποσο στοίχημα χωρίς ρίσκο “Σε-Εξέλιξη”, στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Με λίγα λόγια, σας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε έως 25 ευρώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι πριν την έναρξη του και τοποθετώντας ένα στοίχημα του ίδιου ποσού στο live, αν η επιλογή του στοιχηματισμού στο Live Betting δεν επιβεβαιωθεί, σας επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό πίσω.

Όταν υπάρχουν περισσότερες από μία “Σε-Εξέλιξη” επιλογές που τοποθετούνται στο ίδιο δελτίο στοιχήματος, το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα θεωρείται αυτό που είναι πρώτο στο σχετικό δελτίο. Όλα τα στοιχήματα πρέπει να πληρωθούν και να τοποθετηθούν κατά το συνήθη τρόπο. Οποιαδήποτε στοιχήματα που κλείνουν συνολικά ή μερικώς, εξαιρούνται από αυτή την προσφορά.