Καλησπέρα στους φίλους του Bethome. Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ένα Χ της Οέστε χαλάει στο 90ο λεπτό. Και είναι κρίμα, γιατί παίζει αργά και ο πολύ κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα του cash out, που ειδικά σε τέτοιες αποδόσεις που παίζουμε (κοντά στο 3,00), όταν πλησιάζει ένα παιχνίδι προς το τέλος του, αξίζει. Από σήμερα ξεκινούν τα πρωταθλήματα σε μικρές κατηγορίες Αγγλίας και σε όλες της Σκοτίας, επομένως το στοίχημα περνάει σιγά – σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Πάντως οι πρώτες αγωνιστικές σε τέτοια πρωταθλήματα, όπου η φόρμα παίζει τον καθοριστικό ρόλο, είναι κυρίως αναγνωριστικές και για χαλαρά στοιχήματα. Γι’ αυτό και θα προτιμήσω να κυνηγήσω κάποιες εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις.

Ένα σημείο που μου άρεσε αρκετά είναι το διπλό της Μπόρεχαμ Γουντ, σε τιμή 4,60 στην Betshop (ανέβηκε και άλλο). Αντιμετωπίζει την Τορκί, η οποία επέστρεψε στη National League φέτος, από την οποία είχε υποβιβαστεί, την οποία την έχει κερδίσει τις έξι από τις εφτά τελευταίες φορές που την βρήκε μπροστά της, με 3/3 νίκες στο γήπεδό της εκεί που θα παίξουν και σήμερα! Το όνομα από μόνο του δεν φτάνει πολλές φορές, ενώ συν τοις άλλοις η Μπόρεχαμ Γουντ είναι και αήττητη στα φιλικά!

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας θα στηρίξω την Κρισιούμα, με τον άσο της στο 2,09 στην Betshop. Αν δεν μπορέσει να κερδίσει και την Οπεράριο που εκτός έδρας έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία, τότε είναι άξια της μοίρας της και αντί για άνοδο που ονειρεύονται οι άνθρωποι της, ας κοιτάξουν να σωθούν…

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!