Θα γίνουν μαγικά!

stoixima agglia

Τα πρωταθλήματα είναι άγνωστο το πότε και ποια θα είναι αυτά που θα ξεκινήσουν. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω ούτε για το πρωτάθλημα  της Λευκορωσίας, ούτε για του Μπουρουντί, ούτε της Νικαράγουα και φυσικά ούτε για τις μάχες στα Virtuals games. Η συμβουλή για όσους θέλετε να μείνετε ενεργοί, είναι να φερθείτε έξυπνα και να προτιμάτε τις μεγάλες αποδόσεις στην betshop.

Τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, επειδή είναι τα μόνα που μένουν ενεργά, παίρνουν για τα δεδομένα τους, ασύλληπτο όγκο στοιχηματισμού. Διακινείται στον τζόγο πολύ περισσότερο χρήμα, από ότι μπορεί να φέρει το ίδιο το πρωτάθλημα, οπότε εκεί είναι δεδομένο πως θα γίνουν παιχνίδια και θα δείτε όσοι έχετε επιλέξει να έχετε ενασχόληση, πολλά έργα.

Ο κόσμος συνολικά έχει μία λανθασμένη άποψη για το στήσιμο των παιχνιδιών. Πιστεύει ότι οι bookmakers μπορούν να χειραγωγήσουν ένα παιχνίδι, για να πετάξουν ένα μεγάλο όγκο στοιχημάτων απ’ έξω. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν υπάρχει λόγος για να συμβεί. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος και οι επιλογές, που προσφέρονται στους παίκτες, που οι εταιρίες γνωρίζουν πως έχουν το κέρδος εξασφαλισμένο. Όσες φορές έχει πιαστεί κάποιο παράνομο κύκλωμα που αλλοιώνει ποδοσφαιρικά αποτελέσματα για στοιχιματισμό, αυτό έχει να κάνει με μία προσπάθεια ομάδας ανθρώπων, με στόχο  να βγάλουν κέρδος από το στοίχημα.

Στην πράξη λοιπόν, στόχο έχουν να κερδοσκοπήσουν απέναντι στις στοιχηματικές. Καταλαβαίνετε πως το πιθανότερο να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι σε διοργανώσεις και σε αγώνες μεμονωμένους, που τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από το στοίχημα, είναι περισσότερα από ότι σου δίνει το δικαίωμα, η διοργάνωση που αγωνίζεσαι. Ασφαλώς και έχουν υπάρξει τέτοια φαινόμενα  και σε μεγάλα πρωταθλήματα, συνήθως όμως συμβαίνουν σε ομάδες που έχουν απλήρωτους αθλητές και συνολικά είναι σε διάλυση. Προσέξτε δεν είναι το ίδιο, αυτό που συμβαίνει στο τέλος της σεζόν.

Το νταλαβέρι ανάμεσα σε ομάδες, που η μία έχει κίνητρο και η άλλη είναι αδιάφορη, είναι απολύτως λογικό, έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση και συνέβαινε πολύ πριν μπει το στοίχημα στην ζωή μας. Σε κάθε περίπτωση, οι διοργανώσεις που συνεχίζουν είναι ανυπόληπτες. Ξαφνικά επειδή δεν παίζεται τίποτα άλλο, θα πέσουν όλα τα φώτα πάνω τους και μοιάζει δεδομένο πως θα έχουν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν. Οπότε ποντάρετε σε μεγάλες τιμές, θα γίνουν μαγικά.

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.