Θα δούμε και Τουρκμενιστάν

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η καραντίνα τελείωσε, ο καιρός έχει αρχίσει να γίνεται εξαιρετικός, προς το παρόν ο κόσμος βιώνει μια σχετική επιστροφή στην κανονικότητα. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται προσοχή, καθώς οι προηγούμενες συνήθειες μας είναι δύσκολο να ξεχαστούν και ο κίνδυνος δεν έχει απομακρυνθεί πλήρως. Σε ό,τι αφορά το στοίχημα, η στήλη την Κυριακή συνέχισε με 1/2 επιβεβαιωμένες επιλογές, καθώς πέρασε άνετα ο άσσος της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (4-0) επί της Ίσλοχ σε απόδοση 1.70 στην Betshop, ωστόσο δε μας βγήκε το ρίσκο με τη Βίτεμπσκ (ηττήθηκε εντός έδρας 2-3 απ’ τη Σλάβια Μοζίρ).

Προγνωστικά στοιχήματος Τουρκμενιστάν

Σε ό,τι αφορά το σημερινό πάμε στοίχημα, θα κοιτάξουμε προς Τουρκμενιστάν. Είναι ένα πρωτάθλημα που μπήκε στη ζωή μας επί κορωνοϊού, ελλείψει άλλων επιλογών. Κάπως έτσι ασχοληθήκαμε και με Νικαράγουα, αλλά και χαμηλές κατηγορίες της Λευκορωσίας. Γίνεται αντιληπτό ότι η ενασχόληση με τέτοιου είδους λίγκες είναι δύσκολη υπόθεση, τόσο διότι δεν έχουμε πρότερη εμπειρία, όσο και διότι οι πληροφορίες δεν έρχονται σωρηδόν.

Στο σημερινό πρόγραμμα, το μοναδικό παιχνίδι που μπορούμε να σχολιάσουμε και να προσεγγίσουμε στοιχηματικά είναι το Αχάλ – Ενερτζέτικ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά το νέο πρωτάθλημα, μετρούν τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές, δείχνουν ότι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι το φινάλε. Έρχονται από εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Αλτίν Ασίρ, αποτέλεσμα που έριξε την ψυχολογία τους, ωστόσο σήμερα είναι δικαιολογημένα φαβορί κόντρα στην Ενερτζέτικ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, στο εκτός έδρας 1-2 επί της Νέμπιτσι, έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Αλτίν Ασίρ, δεν είχαν καν σκοράρει στα πρώτα τρία παιχνίδια (0-1-2). Το ματς έχει φαβορί, όμως οι αποδόσεις δεν είναι καλές, θεωρούμε ότι δε θα ξεφύγει το σκορ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά θα κυμανθεί εκεί που συνηθίζει η Αχάλ (έχει 4/5 2-3 Goal). Επιλέγουμε 2-3 Goal σε απόδοση 2.20.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Μπήκα στον κόσμο του στοιχήματος το 2012. Έκτοτε έγραψα αρκετά χιλιόμετρα με το Betarades.gr, για να έρθει μερικά χρόνια αργότερα το Bethome.gr. Σε πιο προσωπικό ύφος, με την ευχέρεια να προσεγγίσουμε οποιαδήποτε θεματολογία, κάθε ημέρα έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε για αθλητισμό, στοίχημα και οτιδήποτε μας προκαλεί ενδιαφέρον. Απ’ αυτήν εδώ τη διαδικτυακή θέση, θα διαβάσετε προτάσεις, εκτιμήσεις, ειδήσεις και απόψεις, όχι μόνο στοιχηματικού περιεχομένου. Ουδείς αλάνθαστος, θα κάνουμε και «γκέλες», πάντα όμως με επαγγελματισμό και συνέπεια. Να μην ξεχνάτε ότι το στοίχημα είναι χόμπι. Εκτός αν είστε απόγονος του Κάλχα ή έχετε κάποιου είδους συμφωνία με τον Ύψιστο.