Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα (18/03/2020)

kano-pilars prognwstika stoiximato

Μόνο ένα σημείο μας έκανε κλικ τη χθεσινή ημέρα, η Γκεζτέπσπορ μας δικαίωσε για την επιλογή μας να την εμπιστευτούμε, επικράτησε δίκαια 2-0 της Ρίζεσπορ, επιβεβαιώνοντας τον άσσο σε απόδοση 1.97 στη Betshop.

Όλοι μας περνάμε μια δύσκολη φάση εξαιτίας του ιού, πολλά δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα αναβάλλονται. Έτσι λοιπόν, ο αθλητισμός και κυρίως το στοίχημα αυτό το διάστημα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, είναι υποχρέωση της στήλης να ασχοληθεί με ότι έχει απομείνει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Στη Νιγηρία παίζεται ακόμα ποδόσφαιρο και σήμερα Τετάρτη (18/03) υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση στο εν λόγω πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή δέκα αναμετρήσεων. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τη στήλη να καταλήξει εύκολα σε κάποια επιλογή, παρόλα αυτά με λίγη μελέτη και περισσότερο με βάση τη φόρμα των ομάδων, ξεχωρίσαμε δύο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος Νιγηρία

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Νασαράβα Γιουνάιτεντ – Άκβα Γιουνάιτεντ. Η Νασαράβα μετά το πέρασμα 24 αγωνιστικών βρίσκεται στην 15η θέση με 28 πόντους (8-4-12 το ρεκόρ της), δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και εκμεταλλεύεται ιδανικά την έδρα της, καθώς πανηγύρισε τη νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της.

Από την άλλη, η Άκβα τρέχει 8-10-6 φέτος στο πρωτάθλημα, μοιράζεται την 4η θέση με ακόμη τέσσερις ομάδες, ωστόσο από τις αρχές Φεβρουαρίου δυσκολεύεται να πάρει νίκες, μετρώντας μόλις μια στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές (1-5-1). Η έδρα στη συγκεκριμένη χώρα παίζει σημαντικό ρόλο, έτσι θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους ποντάροντας στον άσσο σε απόδοση 1.90.  

Ολοκληρώνουμε με το Γουίκι Τούριστς – Κάνο Πίλαρς. Η Γουίκι Τούριστς τρέχει ρεκόρ 7-7-10, δίνει τον δικό της αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού, έρχεται από δύο ήττες και θα αναζητήσει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Κάνο Πίλαρς μετράει απολογισμό 8-10-5, φιγουράρει στην 4η θέση, ίσως αδικείται ως ένα βαθμό από τις αποδόσεις, ωστόσο έχει να πανηγυρίσει διπλό από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου και δεν μπορούμε εύκολα να την εμπιστευτούμε, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία. Οι γηπεδούχοι μετρούν 8/12 Goal/Goal εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφεραν Goal/Goal στις 5/6 πρόσφατες εξόδους τους. Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, το Goal/Goal σε απόδοση 2.02 αποτελεί την δεύτερη επιλογή μας απ’ το σημερινό πρόγραμμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Aristeidis
Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Στο στοίχημα το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι η σωστή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, δίνω βάρος στην ειδησεογραφία, κοιτάζω τη φόρμα των ομάδων και κάποιες φορές -όχι πάντα- την προϊστορία.