Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα (17/03/2020)

goztepe prognostika stoiximatos

Δεύτερη σερί ημέρα που δεν κλείνει με ωραίο τρόπο η στήλη, καθώς καμία από τις δύο προτάσεις δεν επαληθεύτηκε. Χάθηκε το combo Goal/Goal & Over 2.5 στο Αντάλιασπορ – Σίβασπορ (1-0), δεν βγήκε ούτε ο άσσος της Ροζάριο Σεντράλ κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε (1-3) στη Betshop.

Η έλλειψη αγώνων λόγω του ιού συνεχίζεται, ένα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε απ’ το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Προγνωστικά στοιχήματος Τουρκία

Θα ασχοληθούμε με το Γκεζτεπσπόρ – Ρίζεσπορ, εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έρχονται από τρεις ήττες (δεν σκόραραν σε καμία), αυτή τη στιγμή είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, διότι αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να μπλέξουν σοβαρά σε περιπέτειες. Η ομάδα του Παλούτ έχει καλή παράδοση όταν υποδέχεται τη Ρίζεσπορ, αφού την κέρδισε στα 6/8 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της (6-1-1).

Από την άλλη, η Ρίζεσπορ εξακολουθεί να προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της, αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές (0-2-5) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στις θέσεις του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με την 15η Μαλάτιασπορ. Αξίζει να αναφερθεί, ότι αποδυναμώνεται ιδιαίτερα μακριά από την έδρα της, μετρώντας οκτώ ήττες στις 11 πρόσφατες εξόδους της (1-2-8).

Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο φέτος στο πρωτάθλημα, υπερέχουν σε ποιότητα των φιλοξενούμενων και με την υπέρ τους παράδοση μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άσσο σε απόδοση 1.97.

Αυτό κρατήσαμε μόνο για σήμερα, η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά πολλά…

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Aristeidis
Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Στο στοίχημα το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι η σωστή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, δίνω βάρος στην ειδησεογραφία, κοιτάζω τη φόρμα των ομάδων και κάποιες φορές -όχι πάντα- την προϊστορία.