Συνέχεια στο σερί

rsz_doncaster-rochdale-prognostika-bethome

Καλημέρα και να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το σερί μας καλά κρατεί. Με ένα ποδόσφαιρο και δύο μπάσκετ (αμφότερα σε αουτσάιντερ) πληρωθήκαμε σε εξαιρετικές αποδόσεις από τον Stoiximan.

Σήμερα, επιστρέφω στο ποδόσφαιρο και ανεβαίνω στη νησί για να ποντάρω σε ένα ματς από την Α’ Αγγλίας. Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντονκάστερ και τη Ροτσντέιλ

Οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη 0-3 εκτός έδρας επί της Τρανμίρ. Στην έδρα της όμως κάνει γκέλες και μένει συχνά τελευταία σε χαμηλό σκορ. Πρέπει να το αλλάξει όμως αυτό αν θέλει την άνοδο και το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής της δίνει καλό πάτημα.

Η Ροτσντέιλ πήρε τη νίκη επί της Σριούσμπερι, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Εκτός έδρας πάντως δέχεται αρκετά εύκολα γκολ και αυτό φαίνεται ότι έχει αμφίσκορο σε συνδυασμό με over στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εξόδους της, στις οποίες μάλιστα χάνει και εύκολα.

Η Ντονκάστερ έχει μία καλή ευκαιρία να κάνει πειστική νίκη επί εντός αντιπάλου που δεν κλείνεται στην άμυνά του. Δύσκολα το ματς θα μείνει σε χαμηλό σκορ, και βλέπουμε πολλά γκολ. Το Over 3.5 μας δίνει ευκαιρία για ένα ρίσκο με αξία και πληρώνει στο 2.90 από τον Stoiximan.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!