“Στροφή” σε Simulated Reality

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς σήμερα Τρίτη (07/04) δεν διεξάγεται καμία αναμέτρηση. Παραμένουμε σπίτια μας, η απαγόρευση επεκτάθηκε μέχρις τις 27 Απριλίου, μπορεί να είναι δύσκολο όλο αυτό που περνάμε, αλλά για το καλό όλων μας χρειάζεται να κάνουμε ακόμη ένα εικοσαήμερο υπομονή, προκειμένου να δούμε τι θα αποφασισθεί από την κυβέρνηση έπειτα.

Μπορεί η μεγάλη πλειοψηφία των αθλητικών διοργανώσεων να έχει μπει στον “πάγο” λόγω της πανδημίας του ιού, ωστόσο η δράση δε σταματά και στις στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα μπορείτε να παίξετε πλέον τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε παιχνίδια Simulated Reality! Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε όλο αυτό το εγχείρημα και κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κλέψει τις καρδιές του κοινού. Οι λίγες που συμπεριλαμβάνονται στο Simulated Reality είναι η Premier League, η La Liga και η Bundesliga.

Η Simulated Reality είναι ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο επιδιώκει να προσομοιώνει τα πραγματικά παιχνίδια. Με στοιχεία από την τρομερά πλούσια βάση δεδομένων και στατιστικών της Sportradar, οι αγώνες θα προσφέρουν μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών, τόσο στο pre-game όσο και στο live betting. Οι προσομοιώσεις των αγώνων θα αντικατοπτρίζουν την φόρμα και το πραγματικό παιχνίδι των ομάδων.

Οι αγώνες Simulated Reality δε διαφέρουν σε τίποτα από τους κανονικούς όσον αφορά τη δομή. Δηλαδή, παίζονται δύο ημίχρονα των 45 λεπτών. Να σημειωθεί εδώ ότι οι αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων simulated reality, ακολουθούν το πρόγραμμα που είχε οριστεί για τις πραγματικές λίγκες, πριν τη διακοπή τους λόγω κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε όλες τις αναμετρήσεις που ήταν στο καλεντάρι στις πραγματικές ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου
Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Από μικρή ηλικία είχα “κόλλημα” με τον αθλητισμό και έκανα την επιθυμία μου πράξη, να ασχοληθώ επαγγελματικά -έστω και από άλλο πόστο- με τα αθλητικά. Εδώ και κάποια χρόνια εργάζομαι στο Bethome.gr ή αλλιώς το σπίτι του στοιχήματος, στο οποίο γράφω καθημερινά τη στήλη μου. Πριν λίγους μήνες, μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω το εν λόγω σάιτ και πλέον οι συνάδελφοί μου με αποκαλούν “νοικοκύρη” του σπιτιού. Στο στοίχημα το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι η σωστή απόδοση σ’ ένα παιχνίδι. Δίνω βάση στην ειδησεογραφία, κοιτάζω τη φόρμα των ομάδων και κάποιες φορές την προϊστορία.