Στον ρυθμό των Δράκων

porto

Με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα. Πιο συγκεκριμένα θα πάμε μέχρι την Πορτογαλία για τη μάχη της Πόρτο με την Κράσνονταρ για την οποία έχουμε βρει μία ελκυστική επιλογή στον Stoiximan.

Στο πρώτο ματς φάνηκε η διαφορά εμπειρίας και ειδικού βάρους. Η Πόρτο ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει στη Ρωσία. Ήλεγξε τον ρυθμό, σκόραρε στο φινάλε και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Είναι κάποια πράγματα που χρειάζονται πολλά χρόνια για να χτιστούν και η Πόρτο αν μη τι άλλο των δύο Τσάμπιονς Λιγκ (μην ξεχνιόματε) σε αυτό το επίπεδο ξεχωρίζει από τις λεγόμενες μη μεγάλες ομάδες. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με απρόσμενη ήττα από τη Ζιλ Βιθέντε, αλλά ήταν εμφανές ότι είχε εδώ το μυαλό της και ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Κράσνονταρ από τη μεριά της ήταν πρωτάρα σε αυτό το level και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Τώρα θα πρέπει να ρισκάρει, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να επιβάλει τον ρυθμό της και ταυτόχρονα να φυλάξει τα νώτα της. Δύσκολα πράγματα αυτά.

Η Πόρτο θα βάλει τα δικά της δεδομένα, θα «χειραγωγήσει» καταστάσεις για να πάρει την πρόκριση με ασφάλεια. Με αυτό το σκεπτικό, το σύνολο 2-3 γκολ μας ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το βρίσκουμε στο 2.02 στον Stoiximan.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!