Σκορ και θέαμα στην Πορτογαλία

braga-rangers-prognostika-bethome

Καλημέρα. Τα κριάρια τελικά όχι μόνο δεν αγρίψαν χθες, αλλά έχασαν κιόλας από την ΚΠΡ με 2-1, παρότι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά και μας έκαναν να πιστέψουμε ότι το ματς γυρίζει και μπορούμε να πληρωθούμ το διπλό στον Stoiximan.

Σήμερα θα παίξουμε ευρωπαϊκά και θα ποντάρουμε στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στην Μπράγκα και τη Ρέιντζερς. Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς. Το λέμε αυτό διότι το ματς έληξε 3-2 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 0-2 έφερε το σκορ η Μπράγκα, το γύρισε η ομάδα του Τζέραρντ σε 3-2.

Οι παίκτες του Αμορίμ δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους τζερς. Ο Αμορίμ έχει κάνει φοβερή δουλειά και το όνομά του συζητιέται ήδη στην πιάτσα για μεγαλύτερες ομάδες.

Η Ρέιντζερς από την άλλη δεν είναι και στα καλύτερά της. Γκέλα με τη Σεντ Τζόνστον στο πρωτάθλημα, 12 βαθμοί πίσω από τη Σέλτικ, γκρίνια των φιλάθλων, εκτός και οι δύο αρχισκόρερ Μορέλος και Ντεφόε.

Το ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει. Η Μπράγκα με τον Αμορίμ σκοράρει πολύ εύκολα και θα ψάξει γρήγορα την ανατροπή. Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να κάνει το ματς… ροντέο και το over πληρώνει στο αξιοπρεπέστατο 1.80 από τον Stoiximan.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!