Συνδυασμοί σημείων με γκολ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία μέρα σημαδιακή, καθώς όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει την έναρξη ξανά των γερμανικών πρωταθλημάτων, Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτε Λίγκα, μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του COVID-19. Και δεν είναι μόνο πως θα «ξεχαρμανιάσουμε» οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Ούτε πώς θα υπάρχουν επιτέλους πιο γνωστές ομάδες σαν επιλογές για το στοίχημα.

Οι Γερμανοί παίρνουν το ρίσκο να ξεκινήσουν πρώτοι και θα φανεί κατά πόσο εφικτό θα είναι να αρχίσουν και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Γιατί μην γελιέστε, αν τυχόν προκύψουν συνεχόμενα κρούσματα σε μέλη ομάδων, τότε χάθηκε το παιχνίδι και μάλλον θα αργήσουμε να δούμε ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Βέβαια τι να μας πουν τα άδεια γερμανικά γήπεδα, όταν εμείς έχουμε την δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας! Εκεί σήμερα διεξάγεται το πρώτο μέρος της 5ης αγωνιστικής, με τρία παιχνίδια και τον αγώνα της Αρσεναλ με την Γκόμελ να αναβάλλεται, αν και ο ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ που είχε ασθενήσει δεν είχε τον COVID-19. Προφανώς από την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθει και η Αρσεναλ κανονικά στις υποχρεώσεις της.

Και στους τρεις σημερινούς αγώνες υπάρχουν «καυτά» φαβορί, σε όλα οι γηπεδούχοι. Πάντως στο Ορσα – Γκράνιτ μοιάζει να έχει αξία το ποντάρισμα στο N/G, σε τιμή 2,03 στην Betshop, αφού οι δύο ομάδες έχουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια που δεν σκοράρουν, με την Ορσα να μην έχει δεχθεί και γκολ στο ίδιο διάστημα, ενώ και η παράδοση ευνοεί αυτή την επιλογή. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει πέντε φορές στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο, έχοντας 5/5 N/G!

Στα άλλα δύο παιχνίδια το πιθανότερο είναι πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθούν οι άσοι των φαβορί. Απλά οι τιμές τους είναι αρκετά χαμηλές. Μπορούν να ανέβουν αν συνδυαστούν με γκολ. Και ενώ στο ένα (Βόλνα – Κίμικ) δεν αναμένονται πολλά τέρματα, κυρίως λόγω της δυστοκίας της Κίμικ, στο άλλο (Λίντα – Οσμιάνι) μπορεί να μπουν περισσότερα. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Βόλνα με under 3,5 σε τιμή 2,25 και στον άσο της Λίντα με over 2,5 σε απόδοση 2,15, αμφότερες στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…