Σημείο με αγωνιστικά και στατιστικά κριτήρια

Καλημέρα. Το πρωτάθλημα μπάσκετ στην Τουρκία συνεχίζεται έστω και χωρίς θεατές. Μας έδωσε επιλογή στο ματς της Φενέρ και μας πλήρωσε στην Betshop.

Σήμερα ευλεπιστούμε να πάμε ξανά σε κερδοφόρα μονοπάτια. Σίγουρα τα λίγα ματς είναι πρόβλημα, αλλά εφόσον προκύπτει κάτι που να αξίζει το ρίσκο εμείς θα είμαστε πάντα στις επάλξεις. Αυτή τη φορά παίρνουμε σημείο σε αναμέτρηση που είναι γηπεδούχος η έτερη μεγάλη δύναμη της χώρας, η Εφές.

Η πρωταθλήτρια διέλυσε με 103-81 εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Τουρκ Τέλεκομ, χωρίς Λάρκιν, Σιμόν, Μόερμαν, Ντάνστον. Οι τρεις πρώτοι μάλλον διότι δεν ήθελαν ελέω κοροναϊού. Ο σούπερ σταρ μάλιστα το δήλωσε δημόσια. Όχι ότι δεν έπαιξε γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά ότι διαφωνεί με τη διεξαγωγή αγώνων. Ο τελευταίος (Ντάνστον) έγινε πατέρας. Και σήμερα πιστεύω ότι δεν θα τους δούμε στο παρκέ, αλλά μικρή σημασία έχει. Η Εφές χαίρεται το μπάσκετ και με αντίπαλο τέτοιου βεληνεκούς απέναντί της, η διαφορά εξαρτάται από τα δικά της κέφια.

Η Μπούρσα πατά γκάζι για οκτάδα. Και το κάνει μέσα από την επίθεσή της. Στα τελευταία ματς έχει μέσο όρο 92.75 πόντους ανά παιχνίδι.

Με λίγα λόγια ο συνδυασμός μοιάζει ιδανικός για ένα ματς με μεγάλο σκορ. Το όριο έχει βγει στους 170.5 πόντους. Δεν είναι και μικρό αλλά αξίζει να πάρουμε ένα ρίσκο στο 1.85 στην Betshop.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!