Μετρημένα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα, όπου υπάρχει μόνο ένα διεθνές φιλικό εθνικών ομάδων, το Αυστρία – Βραζιλία στη Βιέννη. Υπάρχει δράση σε Νορβηγία και Σουηδία, ενώ συνεχίζονται τα μπαράζ ανόδου σε Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας.

Θα μας απασχολήσει το λαμπερό φιλικό στη Βιέννη, εκεί όπου η Βραζιλία κάνει πρόβα τζενεράλε μερικές ημέρες πριν το Μουντιάλ. Ο κόουτς Τίτε θέλει να δει την αντίδραση της ομάδας του κόντρα σε ακόμη μια ικανή αντίπαλο, που έχει «κλειστή» άμυνα. Το 2-0 επί της Κροατίας ήταν η τρίτη διαδοχική φιλική νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ η Βραζιλία, είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα σε Ρωσία (0-3) και Γερμανία (0-1), τελευταία ομάδα που σκόραρε εναντίον της ήταν η Ιαπωνία τον Νοέμβριο (1-3). Στον αντίποδα, η Αυστρία έρχεται απ’ το σπουδαίο 2-1 επί της Γερμανίας (πρώτη νίκη εναντίον της έπειτα από 32 χρόνια), μετράει 5/5 νίκες μετά τα προκριματικά.

Είναι η πρόβα τζενεράλε της Βραζιλίας πριν το Μουντιάλ, οφείλει να βγάλει για ακόμη μια φορά σοβαρό πρόσωπο, απέναντι σε μια Αυστρία που έδειξε τα «δόντια» της κόντρα στη Γερμανία. Θα προσεγγίσει πολύ σοβαρά το ματς η «σελεσάο», δύσκολα θα επιτρέψει πολλά-πολλά στον αντίπαλο, επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 2.05 στην Betshop.

Δύο επιλογές προκύπτουν και απ’ τη Α’ Νορβηγίας. Ξεκινάμε με το Λίλεστρομ – Οντ Γκρένλαντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τριάδα αγωνιστικών χωρίς νίκη, όμως ξέσπασαν στο Κύπελλο με 4-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Μπραν, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πήραν ψυχολογία και σήμερα υποδέχονται την προβληματική Οντ, που έχει ζητήματα στην άμυνα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.97 στην Betshop. Κλείνουμε με το Στάμπαεκ – Μπόντο Γκλιμτ, όπου θεωρούμε ότι ο ρυθμός θα είναι υψηλός και επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.70.