«Πρωταγωνιστής» το …κύπελλο!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία στις τρεις επιλογές μου από χθες δικαιώθηκε, η πιο αργά χρονικά, επομένως δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Πάμε λοιπόν στις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα, οι οποίες έχουν ως «πρωταγωνιστή» το κύπελλο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ξεκινώντας πάλι χρονικά, στην Ουγγαρία χθες η μία φιναλίστ του κυπέλλου, το θεωρητικό φαβορί, η Μεζογκόβεσντ, έχασε το παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, ίσως και επειδή είχε το μυαλό της στον τελικό που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Απόψε παίζει η άλλη φιναλίστ, η Χόνβεντ, η οποία «ίδρωσε» για να αποκλείσει την ΜΤΚ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, χωρίς να την κερδίσει σε κάποιον από τους δύο ημιτελικούς. Και βάσει εμφανίσεων, μάλλον είναι τυχερή που προκρίθηκε. Απέναντι της σήμερα θα έχει μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και η οποία έχει παίξει επίσης μετά τη διακοπή για τον κορωνοϊό, την περασμένη εβδομάδα. Και μπορεί να έχασε από την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος, αλλά η εμφάνιση της ήταν ενθαρρυντική. Ο λόγος για την Ντεμπρετσένι που έχει κερδίσει ήδη την Χόνβεντ φέτος μία φορά εκτός για το πρωτάθλημα. Γιατί να μην το επαναλάβει και τώρα που λογικά η αντίπαλος της θα έχει το μυαλό της στον τελικό; Το διπλό της Ντεμπρετσένι στο 2,43 στην Betshop.

Στην Κροατία, η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ πέρασε χθες στον τελικό, όπως το περίμενα άλλωστε. Σήμερα θα μάθει τον αντίπαλο της, με την Ριέκα να υποδέχεται την Οσιγιεκ. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, με εφτά σερί νίκες, ενώ στο πρωτάθλημα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία και απέκλεισε στο κύπελλο! Και μόνο αυτό το τελευταίο θα έφτανε για να την χαρακτηρίσει ως φαβορί του σημερινού ημιτελικού, πόσο μάλλον παίζοντας εντός. Ο άσος της Ριέκα στο 1,99 στην Betshop.

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…