Υποτιμάται η Τσεχία

Καλημέρα στους φίλους του Bethome. Τώρα τι να πω για τα χθεσινά αποτελέσματα; Οι επιλογές μου στα επίσημα, που υποτίθεται είναι και τα σοβαρά ματς και αυτά που ποντάρω, καταποντίστηκαν και δικαιώθηκαν αυτές των φιλικών! Τέλος πάντων, ας πάμε στη σημερινή μέρα, η οποία μοιάζει «νεκρή» όσον αφορά στο στοίχημα! Δεν υπάρχουν πάρα πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια (σε σχέση με άλλες μέρες), κάτι που με οδηγεί στο να ασχοληθώ με τον έναν από τους δύο προημιτελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου στο μπάσκετ.

Τα χθεσινά αποτελέσματα στους δύο πρώτους προημιτελικούς έδειξαν πως το επίπεδο εδώ που έχουμε φτάσει είναι σχετικά υψηλό. Ακόμη και η Πολωνία που θεωρούταν πολύ κατώτερη της Ισπανίας, το πάλεψε το παιχνίδι, ήταν στο -4 μέχρι λίγο πριν το τέλος, αλλά μετά «μίλησε» η ποιότητα των «φούριος ρόχας» και τελικά έχασε με 12 πόντους. Και φυσικά η Αργεντινή απέδειξε ότι κακώς υποτιμήθηκε τόσο πολύ από όλους απέναντι στη Σερβία.

Κάτι ανάλογο περιμένω απόψε από την έκπληξη του τουρνουά, την πολύ καλή ομάδα της Τσεχίας. Δεν νομίζω πως ο αγώνας θα είναι τόσο εύκολος για την Αυστραλία όσο δείχνει η κοστολόγηση του από τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Οι Τσέχοι έχασαν εύκολα μόνο από τους Αμερικάνους και αυτό στον αγώνα της πρεμιέρας και ενώ σε μεγάλα διαστήματα ήταν σχετικά κοντά στο σκορ. Και από την άλλη μεριά οι Αυστραλοί, αν εξαιρεθεί και ο δικός τους πρώτος αγώνας, με τον Καναδά, στον οποίο πέτυχαν την πιο ευρεία νίκη τους (με +16), όπου και αυτοί ως τα τελευταία λεπτά προηγούνταν με αρκετά μικρότερη διαφορά, δεν διέλυσαν κανέναν αντίπαλο, ούτε καν ομάδες όπως οι Σενεγάλη, Δομινικανή Δημοκρατία. Περιμένω κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος, αλλά επειδή δεν είναι τόσο σίγουρος αν μπορούν οι Τσέχοι να κάνουν την έκπληξη, θα το παίξω με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια, στο χάντικαπ +7.5 πόντων της Τσεχίας, στο 2,20 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…