Τόπος στα νιάτα

Καλημέρα στους φίλους του Bethome! Η χθεσινή βασική επιλογή της Τορκί επιβεβαιώθηκε, η Κοριτίμπα για μία ακόμη φορά με «πλήγωσε». Όταν την προτείνω να φέρει ισοπαλία κερδίζει και τούμπαλιν. Αλλά αυτό που πονάει περισσότερο είναι πως προηγήθηκε τρεις φορές και πάλι δεν τα κατάφερε! Πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα, όπου η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο έντονα σε πρωταθλήματα που ασχολούμαι. Ένα σημείο κρατάω και αυτό με το ζόρι!

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους προπονητές των δύο ομάδων να ξεκαθαρίζουν πως αρκετοί νεαροί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στον σημερινό αγώνα. Αυτό κάνει εξαιρετικά δύσκολα την πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα, όμως μοιάζει πιθανό να σκοράρουν και οι δύο και να μπουν αρκετά τέρματα, τόσο λόγω του νεανικού τους ενθουσιασμού, όσο και επειδή μπορεί να είναι περισσότερο επιρρεπείς σε κάποια αμυντικά λάθη. Το G/G μαζί με το over 2,5 στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2,25 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…