Το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ

Καλησπέρα στους φίλους του Bethome. Δεν μας δικαίωσε χθες το over 2,5, έμεινε στο 1-1 το Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Σπορτ Ρεσίφε, τελικά άνοιξε το άλλο παιχνίδι της ημέρας, επιβεβαιώνοντας εκεί το G/G. Πάμε στη σημερινή «μάχη» μας στο στοίχημα, όπου θα ασχοληθώ με αγώνες της Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία και της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Από τη Νάσιοναλ Λιγκ θα κρατήσω το διπλό της Ντόβερ σε τιμή 2,19 στην Betshop, καθώς αναφερόμαστε στην ομάδα με το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία, με έξι νίκες σε εφτά αγώνες! Και τώρα παίζει στο γήπεδο της Ολντερσοτ, η οποία έχει χάσει στα τέσσερα από τα εφτά εντός έδρας παιχνίδια της και την χωρίζουν 13 βαθμολογικές θέσεις και εννιά βαθμοί από την αντίπαλο της.

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας δεν δικαιολογείται να προσφέρεται ως φαβορί η Κοριτίμπα μόνο και μόνο λόγω ονόματος και φανέλας. Εχει μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και υποδέχεται την Γκουαρανί η οποία έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία που δεν χάνει, αντιμετωπίζοντας και αντιπάλους καλύτερους από την τωρινή Κοριτίμπα. Επομένως αξίζει το ρίσκο στο Χ2 (Δ.Ε.) της Γκουαρανί σε τιμή 1,97 (που όλο και ανεβαίνει, αν έχετε υπομονή περιμένετε μπορεί να πάει και πάνω από το 2,00) στην Betshop.

Aυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…